joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneSerialeFinal de sezon șocant: Vlad este arestat!

  Final de sezon șocant: Vlad este arestat!

  Aseară am urmărit cu sufletul la gură spectaculosul final de sezon VLAD, un episod în care au ieșit la lumină o mulțime de secrete bine păzite. Telespectatorii au avut parte de un sezon palpitant, care a culminat cu arestarea lui Vlad de către Petre Toteanu, chiar la finalul episodului care încheie sezonul. 

   

  Procurorul Petre Toteanu a fost unul dintre personajele cheie ale acestui sezon, fiind cel care a săpat neobosit în căutarea adevărului, descurcând ițele și punând cap la cap elementele poveștii lui Adrian Anuței. Protagoniștii serialului, actorii Olimpia Melinte și Adrian Nartea, ne-au dezvăluit care sunt gândurile lor la final de sezon.

              Olimpia Melinte mărturisește că nu-i vine să creadă că serialul a ajuns la finalul celui de-al treilea sezon. „Parcă nu-mi vine să cred că am ajuns la final de sezon trei. Am învățat atât de mult din această experiență și le sunt recunoscătoare celor care mi-au dat șansa să o joc pe Eliza și mai ales fanilor acestui serial. Fără ei proiectul acesta n-ar fi ajuns până aici. Le mulțumesc tuturor!”

   

             Adrian Nartea este bucuros pentru toate mesajele și reacțiile frumoase primite de la fanii serialului. „Sunt 2 ani și jumătate de când am început munca pentru serialul Vlad și iată-ne la finalul sezonului 3, unul spectaculos. M-au bucurat toate reacțiile publicului, mulțimea de mesaje primite în online, care mi-au confirmat cât de implicați sunteți toți. Într-adevăr, finalul de sezon este unul controversat, dar credeți-mă, există o explicație.” 

   

   

   

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente