Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

             În seara aceasta, urmărim spectaculosul final de sezon VLAD, un episod în care ies la iveală o mulțime de secrete bine păzite. Telespectatorii au avut parte de un sezon palpitant, pentru că treptat, tot mai multe elemente din puzzle au ieșit la lumină. S-a aflat paternitatea lui Matei, există bănuieli că Adrian Anuței nu a murit de fapt, iar Vlad este în pericol de a fi demascat. 

 

Personajele implicate în această poveste intră în panică, văzând unde se îndreaptă lucrurile. „Șandramaua se clatină. E timpul să dispărem”, concluzionează Cezar. Grupul de prieteni de altădată, Ștefan, Leo și Eliza au intrat în panică, știind că dacă Adrian este într-adevăr viu, acesta ar vrea să se răzbune pentru că l-au trădat și mai mult, că autoritățile pot descoperi implicarea lor în jaful pentru care Adrian a fost închis pe nedrept. Ștefan este cel mai afectat de turnura pe care o iau lucrurile și va face niște gesturi necugetate în episodul din seara aceasta.

Unul dintre personajele cheie ale acestui sezon, procurorul Petre Toteanu, este cel care a săpat neobosit în căutarea adevărului, unind piesele lipsă și bănuind că în spatele poveștii lui Adrian Anuței este ceva mai mult decât pare la prima vedere. Acesta s-a apropiat tot mai mult de adevăr și acum vedem dacă descoperă întreaga poveste. Va ajunge să facă legătura între Vlad și Adrian ?

Tot la finalul acestui sezon, Vlad își va dezvălui povestea – cui îi va mărturisi și ce consecințe vor fi vedem în seara aceasta. Nu ratați finalul de sezon VLAD, în seara aceasta, de la ora 20:30, la PRO TV!

 

 

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending