Connect with us

Emisiuni

FINALA: Alex Bălan și Cristian Voicu se luptă pentru marele premiu CHEFI LA CUŢITE. Finală de la Antena 1 se bate cu Pompei de la PRO TV!

Published

on

Marți, 15 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzeaza finala celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite”. Ediția aduce și o premieră, pentru că numai doi finaliști se vor întrece azi în bucătărie pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Alex Bălan din echipa roșie condusă de chef Bontea și Cristian Voicu din echipa gri condusă de chef Dumitrescu sunt cei doi finaliști ai sezonului, în vreme ce echipa neagră a lui chef Scărlătescu nu are sezonul acesta niciun reprezentant în finală.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Finala Chefi la Cuţite de la Antena 1 va fi difuzată în intervalul orar 20:30-23:30, în timp ce PRO TV va difuză în intervalul 20:30 – 22:30, filmul artistic Pompei şi reality show-ul Supravieţuitorul (22:30-23:30). 

chefi-la-cutite-antena-1-finala-2

 

Seara de luni a adus la „Chefi la cuțite” ultimele probe eliminatorii și alegerea celor doi finaliști. După ce au gătit alături de cei dragi – soți, soții sau mame – și după ce și-au așezat în farfurie autograful culinar, semifinaliștii au așteptat decizia celor trei chefi cu sufletul la gură. Jurații au degustat și au punctat: unele dintre dish-uri au fost de-a dreptul spectaculoase și i-au făcut pe chefi să exclame de uimire și plăcere, în vreme ce altele au fost aspru depunctate. „Am notat cu doi farfuria ta”, i-a spus trist chef Scărlătescu lui Robert, singurul concurent din echipa sa ajuns până aici. Seara s-a încheiat cu o premieră: finala care se joacă azi are numai doi reprezentanți, Alex și Cristian, care, alături de chefii lor, au primit vestea cu o bucurie de nestăpânit.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps] Semifinala „Chefi la cuțite” a fost lider de piață luni seara la Antena 1, astfel că în minutul de maximă audiență de la 22.14 show-ul obținea pe publicul comercial un vârf de audiență de 13,7 puncte de rating și 32,7 % cota de piață, aproape dublu față de următorul clasat, Pro Tv, care avea tot atunci 7,8 puncte de rating și 18,7 % cota de piață.

În intervalul orar 20.32-23.32, „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 10,5 puncte de rating și 27,1 % cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 8 puncte de rating și 20,8 % cota de piață.

La orașe Antena 1 a condus cu o medie de 8,6 puncte de rating și 19 procente din cota de piață, locul doi fiind adjudecat de Kanal D cu o medie de 7,6 puncte de rating și 16,8 % cota de piață.

 

Azi de la 20.30 se joacă marea finală „Chefi la cuțite” între Alex Bălan și Cristian Voicu, roșu versus gri, Bontea versus Dumitrescu. Cine pleacă acasă învingător și cu premiul de 30.000 de euro rămâne de văzut în seara aceasta la Antena 1, după Observator Special.  

 

Foto Credit: ANTENA 1

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending