Connect with us

Spectacole

Finala Bucureşti a Cupei Liceelor la Street Dance 2011

Published

on

Emoţii mari sâmbătă, 5 martie, de la ora 13:00, în Princess Club: în aceeaşi atmosferă incendiară cu care ne-a obişnuit deja, competiţia va desemna cele mai bune trupe de dansatori din Bucureşti.

Ocupanţii podiumului vor avea apoi şansa de a reprezenta capitala în Marea Finală Naţională, unde se vor lupta cu finaliştii competiţiilor desfăşurate în ţară.

Liceenii din Bucureşti se vor confrunta sâmbătă în cadrul celei de-a treia probe – cea de colaj impus – şi la a doua rundă de crew battle, în urma cărora vom afla cine va ocupa anul acesta mult-râvnitul podium.

Până acum liceenii din CN Spiru Haret, cei din Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza şi cei din CN Matei Basarab se află în fruntea clasamentului preliminar, însă membrii juriului sunt de părere că prestaţia trupelor la ultimele probe poate răsturna situaţia.

Mai mult decât atât, concursul de popularitate, în care toţi cei prezenţi la eveniment îşi pot vota echipa favorită aducându-i puncte suplimentare, continuă şi pe durata Finalei Bucureşti, fiind o altă manieră prin care trupele participante pot fi propulsate pe primele locuri.

Pe scenă vor reveni şi Xela Nam şi Lu-K, cu Street Style – imnul oficial al competiţiei.

Tot în acest weekend, etape locale de calificare vor mai avea loc în alte două oraşe. Podiumul constănţean se va stabili vineri (4 martie) în Club Vansses, spectacolul începând de la orele 19.00, iar la Braşov, trupele de liceeni vor urca pe scena Centrului Cultural Reduta pe 5 martie, de la orele 16.00.

Advertisement

Doar o etapă îi mai desparte pe concurenţi de Marea Finală Naţională a celei mai cool competiţii între licee! Aşa că, weekendul acesta, dacă eşti licean sau pur şi simplu iubeşti dansul, nu sta acasă: vino să-i vezi pe cei mai buni din oraşul tău!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending