Connect with us

Emisiuni

FINALA Cătălin Moroșanu, Dorian Popa și Ruby, în lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei în show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! are marea finală în această seară, de la 20:30, numai pe PRO TV! Ruby, Cătălin Moroșanu și Dorian Popa se luptă pentru titlul de Regina sau Regele junglei! 

Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Sâmbătă, 7 martie, PRO TV a fost, din nou, lider absolut de audiență, pe toate segmentele de public în intervalul orar 20:29 – 22:37. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! În minutul de aur de la 21:07, aproape 2.7 milioane de persoane au urmărit PRO TV!

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a fost lider de audiență, cu 13.2 puncte de rating și 27.5% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut un rating mediu de 6.9 puncte și 14.3% cotă de piață.

Marea finală Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În semifinala super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, publicul a decis că drumul Ginei prin junglă trebuie să se încheie.

În această seară, de la 20:30, Ruby, Cătălin Moroșanu și Dorian Popa vor afla cine este preferatul publicului, marele câștigător ce va purta titlul de Regina sau Regele junglei!

În episodul de astăzi nu va fi o singură probă Provocarea junglei, ci trei! Fiecare dintre cei trei finaliști va trece, pentru ultima oară, prin terorile pregătite în junglă!

Lacrimi și dinți, Singura cască și Scârbiți, vă rog! sunt Provocările junglei care le vor da adevărate bătăi de cap lui Dorian, Moroșanu și Ruby. Multe animale, insecte, cele mai scârboase “feluri de mâncare”, finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! promite să păstreze telespectatorii din România cu sufletul la gură, în fața televizoarelor!

“Au trecut 21 de zile de junglă. 21 de zile grele pentru noi, cei din echipă, dar imposibile pentru concurenți. Au fost trei săptămâni în care cei din tabără s-au schimbat enorm, au trecut peste propriile frici, au luptat cu foamea, oboseala și provocările foarte grele ale concursului în sine. Am ajuns acum să avem trei dintre ei în finală, trei dintre cei pe care publicul i-a iubit și i-a votat.

Sincer? Șanse cred ca au toți trei să primească premiul, depinde și de cum se vor comporta la Provocările junglei de azi. Eu îi respect pe toți cei care au fost în tabără, sunt oameni puternici, care au demonstrat că, oricât e de vitregă natura… omul supraviețuiește!”, spune Cabral despre finala din această seară.

Bobonete completează:“În seara asta aflăm cine e Regina sau regele junglei! Iar meniul Sunt celebru, scoate-mă de aici! este cu de toate! Îi avem pe cei trei finaliști la Provocările junglei curajoși, emoționați, obosiți, motivați și speriați. Bineînțeles, înconjurați de toate târâtoarele pământului și cu mâncăruri care miros atât de urât, încât cred că și în România o să va strâmbați!”

Gina Pistol - sunt celebru scoate-ma de aici! pro tv

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending