Finala ediţiei speciale Chefi la cuţite, lider detaşat de audienţă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Finala ediţiei speciale Chefi la cuţite, lider detaşat de audienţă

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Aseară, la Antena 1, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților au continuat întrecerea la bancurile de lucru, sub atenta îndrumare a celor trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Ultima ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Advertisement

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în perioada difuzării Chefi la cuţite (20:25-23:32), o audiență medie de 9.3 puncte de rating și o cotă de piață de 29.8%, faţã de urmãtorul clasat, PRO TV, ce înregistra atunci 4.7 puncte de rating și o cotă de piață de 15.2%. Și în mediul urban, Chefi la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9 puncte de rating şi 21.6% cotã de piaţã.

Poziţia secundã a fost ocupatã de această dată de Kanal D, cu 5.2 puncte de rating şi 12.6% cotă de piaţă, în vreme ce  PRO TV, la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 5.1 puncte de rating şi 12.3% cotă de piaţã. Şi la nivel naţional, ediţia specială Chefi la cuţite s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu 8 puncte de rating şi 18.3% cotă de piaţă. 

Advertisement

Ziua a început în forță cu o probă de avantaj în care s-au întrecut chiar chefii. Apoi, prima probă de gătit a adus în farfuriile echipelor aperitive românești și un desert pe bază de ciocolată. Degustarea a fost făcută de către Nea Marin și familia lui. Banda a mers și surpriza a fost uriașă, fiindcă toate voturile au mers către echipa galbenă. În finala bătăliei au intrat cei patru concurenți ai lui Florin Dumitrescu: Shift, Patrizia Paglieri, Elwira Petre și Cosmin Natanticu. Fiecare și-a putut alege un ajutor din celelalte echipe și cronometrul a pornit.

Finaliştii au făcut tot ce au putut pentru a-i impresiona pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu un signature dish. La final, Gina Pistol a dezvăluit că farfuria de aur merge la Patrizia Paglieri, fostă concurentă în sezonul 4 Asia Express. Premiul obținut va fi donat tinerei Anita Varvara, pasionată de gastronomie și dornică să facă studii de specialitate în acest domeniu. Tot aseară, în urma victoriei lui chef Dumitrescu, ceilalţi doi chefi, Bontea şi Scărlătescu, au dat curs promisiunii lor iniţiale şi şi-au tatuat chipul chefului câştigător. 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 1 decembrie 2021

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending