Connect with us

AUDIENȚE TV

Finala Europa League de pe ProTV urmarita de peste 5 milioane de telespectatori (vezi cifre)

Published

on

Romania s-a bucurat de fotbalul de cea mai inalta calitate oferit aseara de ProTV.

Conform Kantar Media, finala Europa League difuzata in intervalul 21:46 – 23.37, a obtinut o audienta record in randul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani: 24.8 puncte de rating si 51.5% cota de piata, fiind cel mai urmarit meci al unor echipe de club straine de la introducerea masuratorii cu peoplemetere. 

Pe locul doi, cu o audienta de aproape 8 ori mai mica s-a situat Antena 1, care a inregistrat o audienta de 3.6 puncte de rating si o cota de piata de 7.4 procente. Situatia a fost aceeasi si la nivelul  publicului din mediul urban, unde ProTV a inregistrat o audienta media de 24.6 puncte de rating si o cota de piata de 48.1 procente, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 3.3 puncte de rating si o cota de piata de 6.4 puncte de rating. La nivelul publicului masculine din mediul comercial urban, finala castigata aseara cu 3-0 de Athletico Madrid a inregistrat o audienta uriasa de 29 puncte de rating si o cota de piata de 61.3 procente.

Peste 5 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe spectacolul oferit de Athletico Madrid si Athletic Bilbao in minutul de aur al transmisiei (22:30). La nivelul publicului comercial din mediul urban, in minutul de aur 22:31,ProTV a inregistrat o audienta de 28.2 puncte de rating si o cota de piata de 55.3%

 

Record pe piata site-urile de telefon mobil!

Finala a fost urmarita LIVE VIDEO si pe telefonul mobil pe m.sport.ro, mobisite ce a inregistrat miercuri un record absolut pentru piata: 120.358 de vizite, audienta la nivelul versiunilor www ale un site-uri ca a1.ro, ejobs.ro si peste versiunile www ale site-uri precum jurnalul.ro sau cinemagia.ro.

De altfel, m.sport.ro a doborit recordul all-time al audientelor pe mobil 3 zile consecutive iar in ultimul an si-a crescut traficul cu peste 2,7 ori mai mare!

De asemenea, miercuri www.sport.ro a fost cel mai vizitat site din .ro si nu mai putin de 346.000 useri au accesat ieri site-ul nr 1 de sport din Romania!

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending