Finala Eurovision - Anversarea Cerbului de Aur si lansarea grilei de primavara, intr-un show eveniment in direct de la Brasov pe TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

Finala Eurovision – Anversarea Cerbului de Aur si lansarea grilei de primavara, intr-un show eveniment in direct de la Brasov pe TVR 1

Published

on

Intr-un spectacol maraton, concurentii Eurovision  se vor duela pentru a reprezenta Romania la Eurovision in Copenhagen. 

Sâmbătă seară, TVR 1 şi TVR HD au ocazia să vadă vedetele TVR în ipostaze inedite, să-i cunoască pe cei care le vor da întâlnire în această primăvară la TVR 1 şi TVR 2, să-şi amintească momente emoţionante din istoria „Cerbului de Aur” dar şi să-l aleagă pe cel care va reprezenta România în luna mai, la Eurovision. Gazda evenimentului este Nicolle Stănese, frumoasa sibiancă al cărei zâmbet a cucerit o ţară întreagă. Spectacolul este organizat de TVR, Primăria Municipiului Braşov, Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt şi Teatrul „Sică Alexandrescu”.

Iuliana, Catalin, Sonia, Mihai, Ligia_8292

Mihai Constantin şi Ligia Munteanu, Iuliana Tudor, Sonia Argint Ionescu, Eda Marcus şi Tudor Furdui, Marian Marin, Eveline Păuna, Alina Stancu, Iuliana Marciuc, Miruna Munteanu şi Mircea Dinescu sunt doar o parte dintre cei pe care îi vom vedea în această primăvară la TVR 1 şi TVR 2. Ei vor urca, pe rând, pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov, prezentându-i pe cei 12 finalişti ai Selecţiei naţionale Eurovision 2014. Pe covorul roşu vor mai păşi, însă, şi alte personalităţi care au scris pagini din istoria Televiziunii Române, ori care se alătură echipei TVR din luna martie a acestui an, printre care Marina Constantinescu, Lucia Hossu-Longin, Florin Iaru sau Ion M. Ioniţă.

Conform tragerii la sorţi a ordinii de intrare în concurs a finaliştilor Eurovision România, artiştii îşi vor interpreta piesele cu care speră să câştige inimile publicului şi ale juraţilor după cum urmează: Paula Seling & Ovi, Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Ştefan Stan feat. TeddyK, Naomy, Mirela Vaida Boureanu, Marcel Şăl Crăciunescu.

În spectacolul din 1 martie, melodiile lor vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului (Regulamentul concursului şi informaţii suplimentare pot fi accesate pe eurovision.tvr.ro.) Selecţia Naţională pentru Eurovision a ţării noastre fiind una dintre cele mai apreciate la nivel internaţional, spectacolul din 1 martie va fi transmis în direct şi pe site-ul oficial al concursului, www.eurovision.tv.

Cei prezenţi în sală, dar şi telespectatorii TVR  se vor bucura să revadă momente din prima ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur”, cu 46 de ani în urmă, unde Stela Popescu, o tânără actriţă în curs de afirmare, saluta publicul braşovean de pe aceeaşi scenă a Teatrului „Sică Alexandrescu”. Doamna Stela Popescu va fi prezentă şi la evenimentul din 1 martie 2014, cu aceeaşi emoţie despre care ea însăşi a mărturisit că o încearcă de fiecare dată când apare în faţa publicului.

Luminiţa Dobrescu, prima câştigătoare româncă a trofeului Festivalului (în 1969, cu melodia „Of, inimioară!”) va trezi amintiri frumoase celor care au urmărit-o cu sufletul la gură, la debutul său. Mini-recitaluri vor susţine sâmbătă seară şi Corina Chiriac – deţinătoarea „Cerbului de bronz” din 1971 – şi trupa Proconsul – câştigătoarea ediţiei din 2001 a Festivalului.

 

Advertisement

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending