Connect with us

Reality Show

Finala Insula Iubirii sezonul 7. Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu la ultimul bonfire

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

La ultima ceremonie  a focului Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu. Momentul l-a emoționat chiar și pe Radu Vâlcan. Ce răspuns a dat concurenta și ce s-a aflat despre ei, la 6 luni după emisiune.

În ediția 20 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, testul din Thailanda a ajuns la final pentru cele cinci cupluri. La ultima ceremonie a focului, Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Claudia Florescu. Chiar și Radu Vâlcan a fost emoționat de cele întâmplate. Fanii au putut afla și ce s-a întâmplat cu ei, la 6 luni după show-ul de la Antena 1.

Insula Iubirii 2022 – Thailand on November 24, 2022.

Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu, la ultimul bonfire din finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce răspuns a dat concurenta și ce s-a întâmplat după emisiune

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu au venit la Insula Iubirii sezonul 7 pentru ca ea să descopere dacă partenerul său de cuplu a reușit să evolueze și să se schimbe după trecutul tumultos pe care l-a avut. Dacă Bogdan a părut ceva mai reținut și a dat senzație că evită orice testare, Claudia nu s-a ferit să facă testul din plin, fără să își impună anumite limite. Totuși, și inacțiunile lui au fost răspunsuri pentru Claudia.

La finalul celor 21 de zile petrecute în Thailanda, cei doi s-au revăzut la ultima ceremonie a focului. Prima care a ajuns la bonfire-ul final a fost Claudia Florescu. Nu a durat mult și și-a făcut apariția și Bogdan Cîrlan,

La finalul celor 21 de zile petrecute în Thailanda, cei doi s-au revăzut la ultima ceremonie a focului. Prima care a ajuns la bonfire-ul final a fost Claudia Florescu. Nu a durat mult și și-a făcut apariția și Bogdan Cîrlan, a explicat că simte faptul că s-a maturizat și că s-a schimbat în bine.

Radu Vâlcan i-a întrebat cum își doresc să părăsească Insula Iubirii și acesta a fost momentul în care Bogdan Cîrlan s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Claudia Florescu. Chiar și Radu Vâlcan a fost emoționat de cele văzute.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending