Connect with us

Eurovision

Finala Naţională Eurovision 2010, sâmbătă seară, în exclusivitate la TVR 1

Published

on

 

Selectia Nationala Eurovision 2010 a ajuns la momentul in care trebuie sa-si aleaga catigatorul ce va pleca la Oslo.

Fanii Eurovision din întreaga lume sunt invitaţi sâmbătă, 6 martie, la TVR 1, TVR Internaţional şi pe site-ul www.tvr.ro “Ne vedem la TVR” dedicată Selecţiei Eurovision, cât şi mult-aşteptatului concurs de Selecţie Naţională Eurovision 2010 în care se va alege piesa ce va reprezenta România la Oslo. să urmărească atât emisiunea

Astfel, sâmbătă, 6 martie, de la ora 14.20 emisiunea Ne vedem la TVR va fi transmisă de sub cupola Circului Globus, fiind o ediţie “la cald” din culisele marelui show ce va începe peste numai câteva ore. Publicul larg va afla cele mai importante aspecte organizatorice ale Selecţiei Eurovision din acest an, de la cei direct implicaţi.

La emisiune vor participa şi Olson Brothers, invitaţii speciali ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2010, cu un interviu acordat în exclusivitate Televiziunii Române.

Seara, de la ora 21.10, TVR 1, TVR Internaţional şi pe site-ul www.tvr.ro va fi transmisă în direct Selecţia Naţională a concursului Eurovision 2010, coprodusa în premieră de Televiziunea Română şi ziarul Adevărul.Spectacolul, prezentat de Valentina Pelinel şi Horia Brenciu – ajutaţi din Camera Verde de Gianina Corondan, va fi găzduit de Circul Globus din Bucureşti.

În premieră, cele 16 piese finaliste din concurs vor fi jurizate de către cinci jurii  de specialişti de notorietate zonală şi naţională din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova. Notele din partea specialiştilor vor conta pentru 50% , restul de 50% fiind alocat telespectatorilor care vor putea, în premieră, să-şi exprime preferinţele prin televoting, în mod gratuit, pe durata întregii evoluţii a artiştilor.

Compozitorul cântecului ce va câştiga selecţia Naţională va primi la finalul emisiei din 6 martie cheile unui autoturism Seat Ibiza oferit de Alto Syncro, iar interpretul/a care ne va reprezenta la Oslo va primi un trofeu special creat pentru acest eveniment de sculptorul Alexandru Ghilduş. Invitaţi speciali la acest eveniment vor fi Olsen Brothers din Danemarca, câştigătorii concursului Eurovision, ediţia 2000, cu piesa “Fly On The Wings Of Love”.

Lasa un comentariu aici!

6 Comments

6 Comments

 1. Dora 1

  5 martie 2010 at 12:23

  imi place foarte mult formula de prezentatori !!! cred ca anul asta o sa rupa gura targului :))

 2. Dora 1

  5 martie 2010 at 12:23

  imi place foarte mult formula de prezentatori !!! cred ca anul asta o sa rupa gura targului :))

 3. crin meto

  5 martie 2010 at 12:18

  abea astept sa inceapa

 4. crin meto

  5 martie 2010 at 12:18

  abea astept sa inceapa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending