Connect with us

ALL MEDIA

Finala Next Top Model: shooting incendiar pe străzile Parisului, inspirat din “Black swan”

Redactia Radar de Media

Published

on

Marea finală, difuzată joi, 22 aprilie, în care se va decide următorul top model internaţional al României, va surprinde telespectatorii cu un fotoshooting incendiar, realizat chiar pe străzile Parisului şi inspirat din celebra peliculă “Black Swan”.

 

 

Cele două finaliste, Emma şi Madalina se vor întrece pentru ultima oară chiar la Paris, demonstrând faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea, România are un cuvânt important de spus.

 

Cele două concurente vor fi protagonistele unei şedinţe foto de excepţie, semnate Gaby Hennessey – membru în juriul Next top model şi unul dintre cei mai apreciaţi fotografi din România.

 

Fiecare lecţie pe care frumoasele aspirante la titlul de top model internaţional au primit-o de-a lungul celor 11 ediţii ale reality show-ului le va fi de folos pentru a demonstra juriului că merită să câştige această competiţie.

 

Cătălin Botezatu, împreună cu echipa de producţie,  a planificat minuţios fiecare ediţie a show-ului, aşa că lecţia de balet, oferită în ediţia trecută de balerina profesionistă Genoveva Breaz, nu a fost întâmplătoare.

 

Nu degeaba a suportat cu stoicism Mădălina durerile groaznice pricinuite de poante pentru că toate aceste lecţii de atitudine şi gingăşie le vor fi de folos fetelor în acest shooting de excepţie marca Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Inspirată din celebrul film “Black Swan”, şedinţa foto dezvăluie telespectatorilor două balerine extrem de graţioase, păşind dezinvolt pe străzile Parisului. Asemeni peliculei, rolul de lebede va fi cel care le va oferi frumoaselor concurente şansa vieţii, în cazul lor, de a deveni un top model internaţional de succes.

 

Super producţia Next Top Model by Cătălin Botezatu a ajuns la final, iar audienţele au certificat faptul că şi de această dată românii au ales divertismentul de calitate oferit de Antena 1.

 

Cătălin Botezatu, împreună cu juriul format din Mirela Vescan – Make Up Artist, Liviu Ionescu – şeful primei agenţii de modele din România (MRA), celebrul fotograf Gabriel Hennessy şi hairstylistul de talie internaţională Lorrent Tourrete, vor decide joi, 22 aprilie, de la ora 20:20 câştigătoarea contractului în valoare de 50.000 de euro cu agenţia MRA Models.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending