Connect with us

AUDIENȚE TV

FOTO Finala show-ului „Splash! Vedete la apa”, lider de audienta pe toate segmentele de public!

Published

on

Cu o săritură fantastică de la platforma de 10 metri, dansatorul Cosmin Soare a câștigat, vineri seară, marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă”! “Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig premiul pentru Maria și să-i îndeplinesc visul”, au fost cuvintele sale, spuse cu lacrimi în ochi, după ce a fost anunțat drept câștigător.

Premiul, în valoare de 3.000 de euro, i-a fost înmânat de Cosmin micuței campioane la sărituri în apă Mariei Casian, cea pentru care au luptat în acest sezon toți cei 32 de concurenți de la “Splash”. Banii o vor ajuta pe Maria să-și continue antrenamentele, din ce în ce mai costisitoare.

Finala emisiunii “Splash! Vedete la apă” difuzată între 20.29-00.10 a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, situându-se pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 s-a plasat pe locul întâi cu o audiență medie de 7,5 puncte de rating și 21,6% cotă de piață, urmată de Pro TV care înregistra o audiență medie de 6,8 puncte de rating și 19,6% cotă de piață. În minutul de aur de la 22.40, Antena 1 înregistra pe publicul comercial un vârf de audiență de 10,8 puncte de rating și o cotă de piață de 29,2 procente.

Clasamentul rămâne neschimbat și la nivelul întregului public din mediul urban, când Antena 1 se situează pe primul loc cu o audiență medie de 6,8 puncte de rating și 16,6% cotă de piață, în timp ce Pro TV, clasat pe poziția secundă înregistra doar 5,4 puncte de rating și 13,2% cotă de piață.

Antena 1 a condus și la nivelul întregului public din Romania cu o audiență medie de 6,5 puncte de rating și 16% cotă de piață, Pro TV clasându-se și de această dată pe locul al doilea cu 5,8 puncte de rating și 14,3% cotă de piață.

Cosmin Soare a început acest show în postura de rezervă, însă evoluția sa în concurs a fost una remarcabilă. Incredibila săritură pe care a executat-o în finală i-a adus lui Cosmin Soare două note de 10, de la Ozana Barabancea și Cosmin Seleși, și nota 9 de la multiplul campion balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda. Pe locurile 2 și 3 au încheiat competiția campionul la kickboxing Ionuț “Pitbull” Atodiresei și Vladimir Drăghia, ambii cu câte un salt și jumătate în echer, de la platforma de zece metri.

“Am fost cuprins de emoții și fericire și m-am simțit absolut minunat, când am fost anunțat drept câștigător. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig pentru Maria! Ea este cea care mi-a dat putere și m-a inspirat să câștig acest concurs. Maria Casian este o fetită specială, cu abilități pe măsură. Chiar dacă a întâmpinat multe probleme, a reușit să rămână puternică și să-și continue visul. Sunt fericit că am cunoscut-o, tot respectul pentru ea, familia și antrenorii ei! Pentru mine “Splash! Vedete la apă”, a fost o experiență absolut unică. Mă bucur că am avut șansa de a participa într-un asemenea concurs, cu oameni frumoși și de calitate”, ne-a declarat Cosmin Soare.

Cei mai puternici, curajoși și valoroși zece concurenți din acest sezon s-au reunit în marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă“, cu sărituri dintre cele mai curajoase și spectaculoase, fiecare dintre ei cu dorința de a câștiga acest show impresionant. După prima probă, în care au sărit în tandem, au părăsit show-ul, în aplauzele publicului, Sore, Anamaria Ferentz, Iulian Barbu, alias Piticul porno, Andreea Perju și Radu Valahu.

Pentru proba decisivă a finalei, au rămas în concurs Daniela Crudu, Ruby, Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Vladimir Drăghia și Cosmin Soare, care au avut de executat câte o săritură individual, fiecare dintre ei realizând un moment unic și plin de suspans. Pentru această probă, fiecare dintre concurenți a întruchipat câte un personaj.

Ruby, pe post de Scufița Roșie, a executat pentru prima oară o săritură cu intrare în cap, de la platforma de trei metri. Deși mulți au sfătuit-o să renunțe la concurs după accidentarea suferită la antrenamente, în urma căreia s-a ales cu un traumatism ocular, Ruby s-a încăpățânat să rămână în show. “Sunt foarte fericită. Nu credeam că voi ajunge până în finală. Splash! este cea mai tare experiență pe care am trăit-o până în ziua de azi”, a spus Ruby. Ea a încheiat concursul pe locul al cincilea.

Daniela Crudu a fost Catwoman și a sărit de la platforma de 10 metri împreună cu antrenorul ei, Bogdan “Bobo” Ioniță. Pentru că Daniela era paralizată de frică, acesta a luat-o în brațe și au făcut un salt îmbrățișați. În clasamentul final, Cruduța s-a clasat pe locul patru. “Splash! a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea!”, ne-a declarat ea.

Advertisement

Curajoșii și spectaculoșii Ionuț “Pitbull” Atodiresei și Vladimir Drăghia, pe post de Rocky și Fantoma de la Operă, au ales să execute aceeași săritură decisivă, însă individual: un salt și jumătate în echer, de la platforma de 10 metri. Măiestria de care au dat dovadă în executarea săriturii i-a urcat pe amândoi pe podium.

Însă fantastic a fost în seara marii finale Cosmin Soare, care l-a întruchipat pe aventurierul mărilor, Jack Sparrow. Saltul său de la platforma de 10 metri l-a lăsat fără glas pe Cosmin Seleși, a impresionat-o până la lacrimi pe Ozana Barabancea (care i-a dăruit și un cadou, un opal alb) și l-a făcut pe multiplul campion balcanic la sărituri Cătălin Preda să exclame: “Cosmin, în această seară ai fost fabulous!”

Marea finală “Splash! Vedete la apă” s-a încheiat cu “o baie pe cinste”, la care au luat parte prezentatorii, jurații și concurenții acestui incredibil sezon al show-ului săriturilor în apă.

ruby splash splash vedete la apa antena 1 splash vedete la apa antena 1 splash vedete la apa antena 1 splash vedete la apa antena 1 (6) splash vedete la apa antena 1 (3) splash vedete la apa antena 1 (2) splash vedete la apa antena 1 (4) matteo splash vedete la apa bianca draguseanu pepe si roxana ionescu splash vedete la apa

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending