Connect with us

Spectacole

Finala UEFA Europa League pe National Arena – “Meciul lor, finala noastra”, in direct la Pro TV

Published

on

Finala Europa League in Bucuresti inseamna, intr-un fel, aderarea Romaniei la Europa. Romanii au visat de atatea ori in ultimele doua decenii sa ajunga intr-o finala europeana, de data asta visul suprem se implineste: a ajuns o finala la romani.

Evenimentul anului 2012 in Romania, finala este momentul in care o lume intreaga va fi cu ochii pe romani, pe Bucuresti.

Faptul ca finala unei competii care se numeste Europa League este in Bucuresti inseamna ca inima si simbolul Romaniei este inima si simbolul Europei pentru o seara.

Chiar daca meciul este unul intre doua echipe spaniole, Atletico Madrid si Athletic Bilbao, finala de miercuri 9 mai, ora 21:15 in direct la ProTV si LIVE pe internet pe www.voyo.ro, e si a romanilor.

Transmisia finalei va fi una fara precedent in Romania, cu peste 100 de camere TV.

Final de la Champions en Bucarest es, de alguna manera, la adhesión de Rumanía a Europa. Romanos soñado tantas veces en las últimas dos décadas para llegar a una final europea, este tiempo se ha cumplido el último sueño: los romanos llegaron a unfinal.Evento de 2012 en Rumania, es definitiva, cuando el mundo entero estará observando a los romanos, en Bucarest.

El hecho de que algunas competiciones de final de la Liga Europa que se llamasignifica que el corazón está en Bucarest y Rumania es el símbolo del corazón y el símbolo de Europa para una noche.

Incluso si el partido es entre dos equipos españoles, Atlético de Madrid y Athletic de Bilbao, final del miércoles, 9 de mayo 21:15 en directo en ProTV y www.voyo.ro EN VIVO por Internet, el correo y romana.

Final será un hecho sin precedentes en Rumania, con más de 100 cámaras de televisión.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. girygan

    9 mai 2012 at 23:44

    Cum poate fi a noastra finala cand din vremea comunismului nu am mai fost intr-o finala? Si unica… Strategii de marketing… Sunt o persoana pozitiva. Intr-o buna zi, si Romania va avea o finalista.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending