Connect with us

Emisiuni

Finaliştii Selecţiei Naţionale se întâlnesc la TVR 1 în cadrul emisiunii Eurovision România

Redactia Radar de Media

Published

on

Duminică, 15 februarie, de la 21.10, telespectatorii TVR 1 şi TVR HD se întâlnesc cu cei 12 concurenţi ai selecţiei naţionale şi află secrete din culisele evenimentului. RADAR DE MEDIA  a publicat toate piesele (video) participante la Selectia Nationala Eurovision de la Craiova. 

Din 15 februarie, până la spectacolul din 8 martie prilejuit de finala naţională a concursului Eurovision 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei. Cele trei ediţii Eurovision România se constituie, aşadar, ca un preambul la selecţia naţională şi sunt prezentate de Liana Stanciu, alături de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G).

[sam id=”12″ codes=”true”]

În prima ediţie, cea din 15 februarie, vom vedea un istoric al concursului Eurovision în România şi al participărilor reprezentanţilor noştri la Eurovision, cu imagini din arhiva TVR. De asemenea, ne vom aminti de alte ediţii ale concursului, cu cele mai bune momente din spectacolele de deschidere ale fazelor internaţionale din anii anteriori. Vom afla ce cred românii despre Eurovision şi vom cunoaşte calificaţii în selecţia naţională din acest an.

Tot în ediţia Eurovision România  din 15 februarie vom vedea imagini de la conferinţa de presă organizată de TVR la finalul etapei de preselecţie şi vom afla detalii despre modul de jurizare. Jurnaliştii prezenţi în studio vor satisface curiozităţile publicului, punând întrebări concurenţilor şi organizatorilor, iar telespectatorii pot participa şi la un concurs de fidelitate. Ne vom aminti de artiştii străini prezenţi pe scena Eurovision România şi vom afla curiozităţi din culisele fazei internaţionale a competiţiei.

Eurovision România  poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil.

Foto Credit: TVR

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending