miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneSerialeFinalul primului sezon din serialul GROAPA este pe VOYO! Familia e totul:...

  Finalul primului sezon din serialul GROAPA este pe VOYO! Familia e totul: ”O să mai greșești și o să mai cazi, dar nu ai voie să fugi”

  În urmă cu trei luni, povestea familiei Vlahu scotea la iveală unde poate duce lipsa de încredere, dorința avidă de putere și speranța că până și atunci când pare că ai totul, mai poți avea ceva în plus. Greșeli, trădări, regăsiri, pierderi noi, morți și iubiri… toate au așternut, filă cu filă, detaliile unui prim volum din serialul GROAPA care i-au ținut pe cei de acasă cu emoția la cele mai înalte cote înaintea fiecărui episod. De ieri, în exclusivitate pe VOYO, este disponibil finalul primului sezon.

  Până nu văz cu ochii mei unde e îngropat… parcă cineva nu vrea să-l găsesc”, va recunoaște nea Sandu în fața oamenilor săi de încredere despre copilul aparent mort pe care nu-l poate descoperi. Rodul iubirii cu femeia de care și-a amintit în ultima vreme nu este nicăieri, dar credința îl face pe capul familiei Vlahu să mai caute chiar și-n ultimul ceas. Oare va afla ceva nou?

  A meritat? Pentru asta ne-ai îngropat iubirea? Tu ai să te schimbi, ai să pierzi tot”, îi va spune cu lacrimi în ochi Alma bărbatului care i-a dat viața peste cap. Are Sașa puterea să mai schimbe ceva? Să revină cel de care jurnalista s-a îndrăgostit? Sau este deja prea implicat în povestea familiei ca să mai poată face ceva?

  Dai orice, dar nu dai GROAPA! O să mai greșești și o să mai cazi, de multe ori, dar nu ai voie să fugi”. O lecție dură de viață predată de Sandu lui Sașa poate fi descoperită în acest episod, după ce tânărul îi va spune tatălui despre proprietățile din port pe care le-a pierdut. Cum se va rezolva această situație, descoperim doar pe VOYO!

  Te iubesc așa cum ești. O să luptăm împreună”. O declarație aparent sinceră făcută de Manuela lui Vali. Ce ascunde de fapt femeia și care este întregul ei plan?

  Un final în care totul se dărâmă. La propriu. O descoperire ce va face ca istoria scrisă până la acest punct să fie privită cu alți ochi. ”Ceva, ceva, te leagă de ea, nu-i așa… frate?”, va fi întrebarea care va lăsa suspansul în aer și expectativa în gardă. Ultimul episod nu trebuie ratat!

  https://www.youtube.com/watch?v=xwiyIR1Z2mY

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente