Connect with us

EVENTS

Finlandia Vodka a servit micul dejun la… Gaia Boutique Club

Published

on

Somnul poate aștepta atunci când vine vorba de un mic dejun servit în Gaia Boutique Club și un party la care ai fost invitat de Finlandia Vodka. S-a întâmplat joi, 24 iulie, când cei prezenți au fost martorii unei “ediții speciale” a dimineții, se arată într-un comunicat emis de agenția Wunderman Romania.

Finlandia Vodka a adus în Gaia Boutique Club momente care amintesc de primele raze ale soarelui, în plină noapte, începând cu o piesă centrală, mereu prezentă la evenimentele Finlandia, catamaranul, până la periuțe de dinți în cocktailurile Finlandia Vodka, servite la intrare, dansatori îmbrăcați în halate de baie sau proiecții cu răsăritul surprins în diferite locuri ale lumii.

Ora 4.30 dimineața a fost momentul de vârf, #lessordinary, al serii. Muzica obișnuită, pusă de DJ s-a oprit. Pentru câteva minute un spectacol ritmat doar de sunetele de percuție ale tobelor a suprins publicul. Trei toboșari au urcat pe scenă și au cântat fragmente de melodii din playlistul clubului.

Invitații au fost anuntați în acest fel că este timpul să fie serviți cu micul dejun pe terasa Gaia Boutique Club. Fiecare dintre ei au primit ochelari de soare, pentru a putea privi răsăritul așa cum se cuvine, ziarul #lessordinary, ediție specială pentru eveniment și un power breakfast cu fructe proaspete, croissante și omleta. Un recital de pian a însoțit happening-ul.

La evenimentul care s-a încheiat cu un mic dejun neobisnuit, servit în club, Finlandia Vodka a fost liantul între “seară” și “dimineață”, dând cursivitate unor momente opuse din zi. Twistul neconvențional adus dimineții nu i-a lăsat pe invitați să plece până când nu au văzut live răsăritul soarelui.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending