Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghekampf, rupe tăcerea - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghekampf, Luca, este partener de afaceri cu amanta tatălui său. Actele depuse la Registrul Comerțului îl rețin pe Luca Reghekampf drept asociat în firma Corinei Caciuc.  În exclusivitate pentru Cristi Brancu, la Prima TV, Luca a povestit despre afacerile pe care le are împreună cu iubita tatălui sau.

 Sunt cetățean german și nu doresc să devin persoană publică ăn Romînia. Legat de firma, este decizia mea dacă intru în firmă și cu cine colaborez. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în această companie. Eu am fost inclus ca asociat acum câteva zile. Eu vroiam să vă zic că atât eu cât și Corina avem idei, muncim în firma asta, suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva, fiecare se implică. Și iubita mea, Asiana Cheg, este implicată în această firma”, a povestit Luca Reghekampf la Exclusiv VIP.

Fiul cel mare a lui Laurențiu Reghekampf a avut un punct de vedere și vizavi de declarațiile din cartea recent lansată de Ana Maria Prodan Reghekampf. “Ce a  fost scris în carte este de doi ani. Este veche declarația. Nu vreau să mai comentez nimic. Doamna Ana Maria are respectul meu, o respect ca femeie. Eu nu pot să vorbesc acum să vorbesc despre Corina și despre acest topic. Nu, nu doresc să ajung o persoană publică în România.”

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending