Fivekeep.com - platforma care schimba regulile procesului de recrutare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Fivekeep.com – platforma care schimba regulile procesului de recrutare

Published

on

Esti angajator si vrei sa iti maresti echipa? Acum avem solutia ideala pentru nevoile companiei tale, pentru ca pe fivekeep.com procesul de recrutare a devenit mai usor ca oricand. Folosind sistemul de functionare specific fivekeep.com, angajatorii interesati sa aduca in echipa numai personalul adecvat pentru postul vacant din firma lor, au acum sansa sa poata alege numai candidatii care prezinta un grad de compatibilitate ridicat in raport cu cerintele postului. Gratie tehnicilor inovative pe care le utilizeaza, platforma fivekeep.com te poate ajuta sa aduci in fata probei finale, interviul, numai candidatii cu adevarat corespunzatori locului de munca scos la concurs.

Prin urmare, multumita algoritmilor si criteriilor de performanta in recrutare, platforma fivekeep.com va avea grija sa selecteze numai candidatii care corespund nevoilor unei companii, tinand cont de cateva aspecte importante si definitorii in ceea ce priveste decizia finala, printre care amintim: nivelul de pregatire educationala si profesionala, dar si softskill-urile acestora.

In ceea ce priveste posibilitatile de a a solicita serviciile disponibile pe fivekeep.com, mentionam ca toti cei care detin o firma/companie si care, poate, nu au un departament de resurse umane disponibil sa se ocupe de acest aspect foarte important, pot apela la serviciile platformei fivekeep.com. Asadar, putem aduce in discutie IMM-urile, care se pot regasi in aceasta situatie, in care exista lipsa de personal calificat in domeniul resurselor umane.

Atunci cand vorbim despre fivekeep.com ne referim la tehnici moderne de filtrare si de analiza a CV-urilor depuse de candidati, iar ceea ce reuseste platforma sa faca este strict legat de redarea fidela a listei de persoane care are capacitatea de a indica portretul angajatului ideal, tinand cont de exigentele postului liber. Practic, este rezultat un grad de compatibilitate care este definitoriu si deosebit de important in momentul in care angajatorul decide care este persoana ce va fi contactata pentru ultimul pas al procesului de recrutare, reprezentat de proba interviului.

Mai mult decat atat, pot apela la serviciile puse la dispozitie pe Fivekeep.com si persoanele care se afla in cautarea unui job si au nevoie sa isi identificice care este locul de munca cel mai potrivit pentru ei, in functie de pregatirea educationala si experienta profesionala. Asadar, pe fivekeep.com iti poti crea un cont sau poti incarca un CV oricand, in orice moment al zilei, iar asta fiindca aici nu sunt programe prestabilite, platforma functionand 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Prin urmare, interviul de angajare pe care ti-l doresti poate avea loc oricand, important este sa tii aproape de fivekeep.com, care incearca sa caute solutii pentru ca tu sa fii pe deplin multumit, atat ca angajator, cat si ca posibil angajat. Tot ceea ce se doreste este sustinerea tuturor firmelor mici si mijlocii, dar si a persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca care rezoneze cu potentialul lor. Chiar daca esti candidat sau angajator, solutia ideala pentru a-ti gasi un loc de munca, respectiv pentru a gasi candidatul perfect pentru locul de munca vacant din compania ta este sa profiti la maximum de ceea ce a reusit tehnologia sa ne ofere, facand economii consistent, scutind timp si energie.

Daca si tu te regasesti intr-una din aceste situatii, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont pe platforma fivekeep. com, iar obiectivul tau principal este ca si rezolvat. Conceperea platformei fivekeep.com este inovatia care schimba radical procesul de recrutare din Romania, insa fondatorii acesteia au planuri de extensie si in alte tari civilizate din Europa si Statele Unite ale Americii. Solutia pentru tine este la doar un click distanta – pe fivekeep.com.

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending