Connect with us

Flash - Capturi TV

FLASH. Joe Biden, subiectul zilei al televiziunilor din România

Avatar

Published

on

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a ajuns, marţi după-amiază, la Bucureşti, împreună cu soţia sa, pentru o vizită oficială de două zile, iar de atunci, el a devenit subiectul zilei al televiziunilor din România, care îi urmăresc şi îi comentează fiecare pas.

Pe durata celor două zile, Biden se va întâlni cu preşedintele Băsescu, cu premierul Ponta şi cu societatea civilă, tema centrală fiind situaţia regională, scrie Mediafax.

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a afirmat, marţi, în discursul de la Baza 90, că Statele Unite au “o obligaţie sacră” să fie alături de România, el dând asigurări că “naţiunile din NATO nu sunt singure”.

“Consider că sunteţi cea mai bună generaţie de luptători. V-am văzut în Bosnia şi Kosovo, în Bagdad, Fallujah, Kabul şi Kandahar. Sunteţi un grup extraordinar, un grup de patrioţi care păzesc libertatea în Europa. Sunt deosebit de mândru de dumneavoastră. Este o obligaţie sacră să fim alături de voi şi de NATO.”, a spus acesta.

Din momentul sosirii sale în România, toate televiziunile, şi nu numai, au fost cu ochii pe oficialul american şi soţia sa. Chiar şi în momentul în care cei doi au ieşit să se relaxeze în Centrul Vechi al Capitalei nu au scăpat de curiozitatea jurnaliştilor, care i-au pândit în permanenţă.

Comentarii

comments

laura.anton@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending