FLASH! Mircea Barbu, primul ziarist roman care a ajuns in Ucraina la locul accidentului aviatic

0
1776

Romania TV prezinta in regim de Braking News primele declaratii ale unui ziarist roman care a ajuns in Ucraina la locul accidentulului unde s-a prabusit avionul malaezian.

Jurnalistul Mircea Barbu se afla in Ucraina in orasul Torez la granita cu Rusia unde se afla trenul cu corpurile victimelor catastrofei aviatice.

Un tren cu cinci vagoane frigorifice în care sunt cadavrele victimelor accidentului aviatic din estul Ucrainei a plecat din gara orașului Torez spre Ilovajsk, urmând să ajungă la Donețk. Anunțul a fost făcut de reprezentanți ai gării din Torez.

Se relatează că vagoanele frigorifice au fost inspectate de către reprezentanții misiunii OSCE aflați la locul accidentului. Potrivit lor, 198 de cadavre au fost urcate la bordul vagoanelor frigorifice. Trenul a pornit în prezența forțelor de autoapărare.

Anterior, șeful Comitetului pentru refugiați și schimbul de prizonieri de război al autoproclamatei Republicii Populare Donețk, Leonid Baranov, a spus că forțele de autoapărare sunt dispuse să predea cadavrele victimelor autorităților de la Kiev, care, potrivit lui, amână luarea unei decizii.

Mircea Barbu este un jurnalist independent care colaboreaza cu ziarul Adevarul. Mircea Barbu a fost prezent in zona de conflict din Crimeea.

Captura RTV primul ziarist in ucraina avion prabusit2

Foto Credit: Captura RTV

Comentează aici: