Connect with us

Spectacole

„Flash-uri din sens opus”, cartea polițistului Marian Godină, se transformă în primul spectacol de teatru, la FF Theatre

Published

on

Duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00 are loc prima reprezentație, la „Centru”, pe Calea Victoriei nr. 48-50.

 

Teatrul independent FF Theatre îi invită pe toți amatorii de o porție bună de râs la un spectacol, pe cât de savuros, pe atât de satiric la adresa societății românești și ai unora dintre exponenții săi. Flash-uri din sens opus”, prima adaptare după cartea polițistului Marian Godină, este transpusă în spectacolul cu același nume, în regia lui Florin Frățilă, cu actorul Dorin Enache în rolul lui Marian.

 

Potrivit FF Theatre, piesa de teatru prezintă drumul către maturitate al unui tânăr din Brașov care decide să devină polițist și, pe lângă personajele savuroase și poveștile amuzante, spectacolul permite tuturor să arunce o privire în interiorul acestei lumi: Poliția Română. Textele lui Marian Godină sunt momente (în cel mai caragialian sens al cuvântului) din viaţa de zi cu zi, cu care oricine poate rezona. Personajele sale îşi pierd treptat identitatea şi devin exponenţi ai unor categorii sociale: parvenitul român care pleacă-n Italia, face o avere frumuşică, îşi cumpără maşină la mâna a doua şi-ncalcă legi prin ţară, pozând în mare afacerist; beţivanul care-njură, dar recunoaşte când greşeşte, şi pe care n-ai cum să te superi, etc.

 

Regizorul Florin Frățilă spune că a ales să creeze o piesă de teatru după cartea polițistului român pentru că, atunci când a descoperit-o din întâmplare și după ce citit-o, i s-a părut foarte amuzantă. „În plus, Marian Godină mi s-a părut un personaj foarte cinstit și cât mai aproape de un super erou autohton”, încheie regizorul, care pregătește și câteva surprize pentru reprezentația de duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00 la „Centru”, pe Calea Victoriei nr. 48-50.

 

Regie: Florin Frațilă

Marian Godină interpretat de Dorin Enache

 

Durată spectacol: 1h 10min

Preț bilet: 35 Lei
Rezervări – 0726 887 728

Loc: „Centru”, Calea Victoriei, 48-50

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending