Connect with us

Revista Presei

Flashmob-ul „Romania, trezeste-te”, la Iulius Mall, Cluj-Napoca sau urmarire ca-n filme prin mall (video)

Published

on

Reclame

Cei acre au ales sa isi petreaca seara de samabata la cumparaturi sau la distractie in centru comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca si se aflau in jurul fantanii arteziene muzicale de la intarea din mall au putut fi martorii unui eveniment mai putin obisnuit.

Grupul de tineri, cunoscuti sub numele de „Tinerii Maniosi” din Cluj-Napoca, au organizat un flashmob in jurul fantanii, in care unul dintre ei, care purta o portavoce, striga „Romania”, iar ceilalti – care erau raspanditi prin toata partea din fata a mall-ului, atat la parter cat si la etaj, ii raspundeau „Trezeste-te”. Aceasta strigatura s-a repetat de mai multe ori.

Apoi a urmat „Ardealule, trezeste-te” si „Clujule, trezeste-te”.

Un minut si opt secunde le-au trebuit paznicilor mall-ului ca sa isi dea seama cine este cel care racneste si sa fuga dupa el prin mall. A fost de-a dreptul comic.

In momentul in care a fost  depistat primul ‘strigator” a inceput sa strige o a doua portavoce aflata la etajul 1.

Scopul acestei actiuni a fost de a constientiza lumea prezenta aici de necesitatea unei treziri imediate a tuturor romanilor.

Actiunea Tinerilor Maniosi s-a terminat fara incidente.

Va invitam sa urmariti imagini.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Seurat

  5 februarie 2012 at 01:04

  Dragă tz, penibil ești tu și atitudinea ta față de cei care încearcă să resusciteze conștiința adormită a românilor !! Flashmobul a avut un mesaj civic clar, iar faptul că tu nu ești în stare să apreciezi o astfel de inițiativă lasă impresia că ești o persoană retrogradă și superficială !

  CLUJULE !!! … TREZEȘTE-TE !!!

 2. tz

  5 februarie 2012 at 00:05

  Am fost acolo si mi s-a parut penibil. Baietii au adrenalina, prea mult timp liber si prea putina minte. Cateva stigate, hartii aruncate de la etaj si paznicii fugind dupa un tip – din care nimeni nu prea a inteles nimic. Cum se vede si in film, lumea i-a ignorat si si-a vazut de treaba. Nu stiu ce vor baietii astia, dar odata o s-o sfarseasca prost

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending