Connect with us

A-Z NEWS

Florentina Opriş: ,,Atenţie, doamnelor! Cerealele integrale redau fermitatea bustului”

Published

on

Reclame

,,Cerealele integrale şi laptele de soia sunt pentru mine ca o tabletă miraculoasă administrată în fiecare zi”, spune realizatoarea emisiunii de la Prima TV, ,,Sport, dietă şi o vedetă”.

,,În timp, mi-am dat seama că drumul spre sănătate şi o viaţă lungă nu trece prin modernele restaurante fast-food sau pe lângă atrăgătoarele bufeturi cu gustări rapide ori tradiţionala cafea cu un croissant, pe care de obicei oamenii le preferă în locul unui mic-dejun consistent”, spune Florentina Opriş. ,,Alegerea corectă constă în cerealele integrale cu un conţinut ridicat de fibre, vitamine şi minerale, combinate cu laptele de soia, pe care din fericire, îl găsim şi sub formă bio, cu diverse arome. Dimineaţa, corpul are o mare putere de asimilare a substanţelor nutritive. De asemenea, aceste alimente reduc pofta de mâncare pe parcursul zilei, astfel încât seara nu vei mai fi tentat de o cină copioasă”.

Cerealele integrale şi laptele de soia au un rol important în protejarea inimii, menţinerea unui nivel normal al glicemiei şi greutăţii corporale, şi echilibrarea procesului digestiv. ,,Un sfat pentru doamne: cerealele integrale fac minuni pentru fermitatea bustului, prin conţinutul lor de potasiu şi celuloză. Iată suficiente motive pentru a acorda mai multă atenţie micului dejun !”, spune Florentina.

Pe Florentina Opriş o puteţi urmări în fiecare săptămâna, la ,,Sport, dietă şi o vedetă”, la Prima TV.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending