Florian Rus lansează în cadrul The Session piesa „Doar o stare" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Florian Rus lansează în cadrul The Session piesa „Doar o stare”

Published

on

Florian Rus revine la scurt timp după colaborarea cu JO – „Dacă m-ai iubit cândva” – cu o nouă piesă, și continuă seria pieselor din The Session by Global Records. „Doar o stare” este o notă pozitivă într-un decembrie friguros și nu numai.

Piesa este un pansament pentru perioadele dificile.

Versurile au fost compuse de către Florian Rus și Bogdan Tudor, muzica de Florian Rus, Bodan Tudor și Alexandru Turcu,  iar de producția piesei s-a ocupat Alexandru Turcu.  Videoclipul este regizat și produs de Kobzzon Visuals.

„<<Doar o stare>> e o îmbrățișare pentru toate momentele dificile care par că o să dureze o viață, pentru toate furtunile emoționale care ne vizitează. E un reminder că totul este trecător” ne-a spus Florian despre noua piesă.

Florian Rus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. Debutul său pe marile ecrane a fost la „Vocea României”. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – „Străzile din București”. La fel si piesa „Pură ficțiune” s-a bucurat de succes în topurile radiourilor locale fiind în topul celor mai difuzate piese din țară. Ultima lansare alături de JO – „Dacă m-ai iubit cândva” – se bucură de succes pe radiourile locale și în inimile ascultătorilor. 

Proiectul „The Session” din 2021 continuă povestea începută în 2019 de Alina Eremia, AMI, Cezar Guna, Killa Fonic, Mark Stam, Minelli, RICO si Roxen. Anul trecut au fost 10 videoclipuri minimaliste, cu o tematică geometrică, unde artiștii s-au lăsat purtați de povestea comună și au transmis oamenilor emoții cum au știut mai bine. Anul acesta toate videoclipurile au o personalitate unică, potrivită fiecărui artist în parte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending