Florian Rus lansează o baladă de dragoste alături de JO – "Dacă m-ai iubit candva" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Florian Rus lansează o baladă de dragoste alături de JO – „Dacă m-ai iubit candva”

Published

on

Florian Rus revine cu un nou cântec de dragoste și cu o nouă colaborare împreuna cu JO.

„Dacă m-ai iubit cândva” este o baladă cântată de doi artiști cunoscuți pentru sensibilitatea cu care abordează piesele pe care le publică. Melodia este însoțită și de un videoclip puternic, intim și romantic.

Versurile au fost scrise de Florian Rus, iar muzica a fost compusă de Florian Rus, Șerban Cazan, Bogdan Todor, Gabriel Stănoiu. Producția piesei a fost realizată de Șerban Cazan, în timp ce videoclipul a fost create de NGM Creative.

Florian a declarat despre această piesă că „La fel cum îți lași bucăți de inimă în locurile în care-ți faci amintiri, la fel cred că părți din inima ta rămân la oamenii dragi sufletului tău. Și viceversa. <<Dacă m-ai iubit candva>>  vorbește de responsabilitatea în plus pe care o ai odată cu acest schimb”.
JO adaugă ca  „…o iubire adevărată implică foarte multe lucruri incredibile, dar ele dor cu atât mai mult când încep să îți lipsească. Când ne iubim, ne este bine, când nu…scriem piese..”.

Florian Rus este unul din cei mai căutați songwriteri în România. Debutul său pe marile ecran a fost la „Vocea României”. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – „Străzile din București”.

La fel si piesa „Pură ficțiune” s-a bucurat de succes în topurile radiourilor locale fiind de două săptămâni locul întâi în topul celor mai difuzate piese din țară.

JO este una din cele mai apreciate artiste din România datorită prezenței și vocii sale puternice. JO se mândrește cu un portofoliu impresionant de piese lansate care au ajuns hit, printre care „Lacrimile”, „Caută-mă”, „Cu un picior în rai”, „Cu inima”, „Până vara viitoare”, „Adio” și „Iubirea mea”.

La începutul anului a lansat împreună cu Juno hitul „Mă mai ia”, urmat de alte piese ascultate precum „Vocea ta”, „Dorul” și „Ploaie de vară”.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending