Connect with us

A-Z NEWS

Florin Călinescu, cel mai potrivit pentru a conduce TVR

Published

on

Reclame

Cea mai buna solutie in viziunea decomocrat-liberalilor pentu sefia TVR ar fi actorul Florin Calinescu. PDL a analizat oferta in asteptarea derularii procedurilor oficiale de numire a noii conduceri a Televiziunii Romane.

Conform unor surse din PD-L, decizia de sustinere a lui Florin Calinescu pentru acest post a fost luata la Poiana Brasov de cativa lideri ai partidului, cu ocazia Colegiului Director care a precedat inceperea sesiunii parlamentare. Desi nu este singura varianta, Calinescu este prima optiune a demcorat-liberalilor, in conditiile in care partidele din coalitie au convenit ca seful de la TVR sa fie propus de catre PD-L, iar cel al radioului de catre UDMR.

Calinescu a confirmat faptul ca a primit o oferta, dar a precizat ca inca nu a luat o decizie.

„Mi s-a propus acest lucru de catre un factor politic din conducerea PDL, dar mai reflectez asupra acestui subiect, in paralel cu derularea procedurilor oficiale care pot dura mai mult. Pana cand voi fi chemat oficial la audieri in comisiile de cultura ale Parlamentului, mai dureaza si am timp sa ma gandesc.

Daca era o televiziune privata, se rezolva in trei minute intr-o discutie cu patronul, dar aici vorbim de o televiziune de stat si lucrurile astea cer timp”, a declarat Florin Calinescu.

Sursa: Ziare.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending