Florin Călinescu, debut modest la Prima TV. Fosta vedetă Pro TV nu a avut vreo șansă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Florin Călinescu a avut un debut modest la Prima TV. Iată ce cifre a scos postul cu producția „Florin Călinescu Show”, ieri seara. Ratingul postului Prima TV a fost însă ceva mai mare decât marţi, 12 octombrie, însă nu a reuşit să prindă un loc între primele zece televiziuni, pe intervalul emisiunii lui Călinescu.

Florin Călinescu, debut modest la Prima TV

Astfel, circa 140.000 de români au urmărit, la nivel naţional, ediţia emisiunii în care Marcel Ciolacu şi Ana Maria Brânză-Popescu au fost invitaţi. Potrivit paginademedia.ro, ratingul postului de televiziune Prima TV a fost mai bun în prima oră, de la 20:00 la 21:00, însă a scăzut în a doua parte, de la 21:00 la 22.00.

Prin urmare, Prim TV nu a prins un loc între primele zece televiziuni din România, cu debutul emisiunii fostului jurat de la Românii au Talent, de la Pro TV. Postul Prima TV s-a clasat pe locul 12, având 140.000 de telespectatori. Cu toate acestea, spre deosebire de săptămâna trecută, Prima TV a câştigat 24.000 de telespectatori.

Dar nici la oraşe nu s-a descurcat mai bine postul, iar emisiunea lui Călinescu a avut o medie de 74.000 de telespectatori şi clasa Prima TV pe locul 13. În ce-i privește pe tineri, nici ei nu au urmărit în număr mare emisiunea lui Călinescu. Prima TV a ocupat tot locul 12, cu 24.000 de telespectatori.

De menționat este că cele mai urmărite televiziuni au fost Pro TV (436.000 de telespectatori), Antena 1 (288.0000 de telespectatori) şi Kanal D (195.000 de telespectatori).

Florin Călinescu s-a mutat la Prima TV

Amintim că de luna trecută Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Acesta a fost anunţat oficial la lansarea de grilă a postului TV, pe 23 septembrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux” spunea Florin Călinescu pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.

De asemenea, Forin Călinescu o să facă parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că este realizator de programe, acesta „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, potrivit unui comunicat dat de Prima TV.

De precizat este că Recent, Călinescu a comentat şi două meciuri din Liga 1 alături de Bogdan Cosmescu: FCSB-Academica Clinceni şi Sepsi-Rapi

Despre plecarea de la Pro TV, Florin Călinescu spunea pe Facebook.

„Nu este uşor să pleci din casa ta pentru a treia oară, dar asta este situaţia. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian acolo (n.r – Adrian Sârbu) şi m-am întors de trei ori. Acum, nefiind obişnuit să lucrez în corporaţii am luat această decizie.

O să mai revin, poate, din când în când. Eu nu sunt genul care să zăbovesc prea mult în latenţa şi în amintirea unor vremuri… poate chiar frumoase”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

Sursa: Impact.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending