Connect with us

Emisiuni

Florin Călinescu este Tanti Florica, la ProTv

Published

on

 

Un personaj din cale-afară de vorbăreţ, curios şi băgăcios face furori prin Buftea. Este nimeni alta decât Tanti Florica, o femeie care a ştiut întotdeauna cum să depăşească greutăţile folosindu-se din plin de umorul care a consacrat-o şi pe care telespectatorii ProTv o vor cunoaşte în această toamnă. 

 

Sitcomul, adaptare a unuia dintre cele mai cunoscute show-uri din Marea Britanie şi Irlanda – Mrs. Brown’s Boys, îi oferă lui Florin Călinescu şansa de a-şi arăta o latură sensibilă, de vreme ce interpretează rolul unei mame iubitoare, văduvă, care, deşi adoră să afle tot ce mişcă în viaţa celor din jurul ei, îşi iubeşte mai presus decât orice copiii, iar familia reprezintă cel mai important lucru din lume.

Despre faptul că joacă un rol de travesti, Florin Călinescu, cel care interpretează rolul principal, spune că „atunci când te faci actor, eşti pregătit să joci aproape orice” şi că această ipostază „e o comedie implicită”. „Tanti Florica este o mamă văduvă care îşi creşte singură copiii, într-o familie simplă de cartier, cu probleme reale”.

Tocmai pentru ca românii să se regăsească în producţie, scenariul a fost adaptat. „Erau conotaţii britanice destul de clare şi a trebuit să le facem autentice, ca românii să rezoneze”, a mai precizat Florin Călinescu. Regizorul producţiei Tanti Florica este nimeni altul decât britanicul Ben Kellett, cel care regizează şi Mrs. Brown Boys.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending