Connect with us
Avatar

Published

on

Florin Grozea a devenit pentru prima data tatic in urma cu aproximativ patru luni, motiv pentru care a fost o prezenta destul de rara la evenimentele mondene. Cu toate acestea, si-a facut aparitia la Cinema City cu ocazia evenimentului de lansare a filmului “Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, al doilea film din trilogia adaptata dupa romanul fantastic „Hobbitul” de J.R.R. Tolkien.

Cantaretul nu a venit singur, ci insotit de proaspata mamica, care, cu toate ca au trecut doar cateva luni de la nastere arata exact ca inainte, poate chiar mai bine, daca e sa tinem cont de zambetele afisate de cei doi, semn ca noul statut de parinti ii prinde de minune.

”Lansarea Hobbitul a fost un prilej bun sa mai  iesim din casa, pentru ca dupa aparitia noului membru al familiei ne este foarte greu sa ne detasam, asa cum cred ca ii este oricarui parinte. Trebuie sa spun insa, ca atat evenimentul de lansare, cat si filmul au fost foarte reusite, iar experienta IMAX ramane la fel de spectaculoasa ca de obicei. Abia asteptam partea a 3-a, care sunt convins ca va fi la fel de grozava”, a spus membrul trupei Hi-Q.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat si  Whats’ Up, Alexandru Cirtu si Marian Soci.

„Hobbitul: Dezolarea lui Smaug” va fi inclus in programul cinematografelor din tara incepand cu data de 13 decembrie 2013, in format 2D, 3D, 3D HFR si IMAX 3D.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending