Florin Piersic, invitat la "Agentul VIP" pe 1 ianuarie 2014!
Connect with us

Emisiuni

Florin Piersic, invitat la „Agentul VIP” pe 1 ianuarie 2014!

Published

on

Prima zi a noului an aduce la Antena 2, in cadrul emisiunii “Agentul VIP”, un invitat special: marele actor Florin Piersic.

“Este cadoul meu pentru telespectatorii nostri fideli. Sunt foarte emoţionat că Florin este în platoul emisiunii pentru că e ca şi cum m-aş întâlni cu cineva din familie, simt un sentiment puternic de regăsire,”, spune gazda emisiunii.

“Gata, copii, m-aţi aplaudat destul, o să mă obişnuiesc” a deschis emisiunea în ropote de aplauze, actorul, care a continuat: “e prima data când pun costumul asta, măi copii, şi de-asta n-am vrut să­­-mi fac intrarea în platou pe unde se face de obicei, pentru ca nu m-au nimerit cu măsurile la pantaloni, de-asta stau pe scaun”, a adăugat cu umor-i carecteristic, Florin Piersic.

“Staţi să vă spun o întâmplare, dragii mei, eu am 177 de ani, şi peste 27 de zile împlinesc 128. Am colegi, nu pot să le dau nume, care-şi scad vârsta, unii abia şi-au făcut buletin. Dar eu îmi tot adaug. Stimaţi spectatori, dragi telespectatori, cameramani, să vă spun o întămplare….”

Şi timp de minute în şir, ore chiar, platoul emisiunii “Agentul VIP” a fost invadat de minunatele poveşti ale maestrului.

RADAR DE MEDIA va invita sa-l urmariti pe invitatul lui Cristi Brancu, la Antena 2, incepand cu ora 21.30.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending