Florin Piersic Jr. s-a ascuns sub masca Monstrului, care a părăsit emisiunea Masked Singer România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Florin Piersic Jr. s-a ascuns sub masca Monstrului, care a părăsit emisiunea Masked Singer România

Published

on

            Aseară, Masked Singer România, cel mai secretos show de televiziune, a avut o nouă demascare. Iepurele, Leoaica, Monstrul, Căpcăunul și Corbul s-au luptat pentru un loc în etapa următoare și au oferit momente remarcabile. În urma votului detectivilor și al publicului, Monstrul a fost cel care a părăsit competiția. Actorul Florin Piersic Jr. le-a arătat tuturor că el este cel care s-a ascuns sub această mască.

 

„Masked Singer România este cu adevărat un show exploziv, așa cum mi-am imaginat atunci când producătorii mi-au propus să fac lucrul acesta. Legătura mea cu muzica e foarte puternică și a fost dintotdeauna. Nu m-ați văzut niciodată cântând, sunt omul care cântă la el acasă, în baie. Sunt un om muzical, am ureche muzicală, regret că până la vârsta asta n-am învățat să cânt la un instrument. Nu mi-am imaginat că o să trăiesc o asemenea experiență, tot ce s-a întâmplat a fost foarte special”, a spus actorul Florin Piersic Jr. după demascare.

Aseară, PRO TV s-a poziționat pe primul loc în topul televiziunilor din România. În intervalul orar 20:27 – 22:30, a înregistrat 6.6 puncte de rating și 21.1% cotă de piață, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban.

În ediția următoare, toate cele 8 măști rămase în competiție: Căpcăunul, Leoaica, Iepurele, Corbul, Panda, Vulpoiul, Tigrul și Unicornul vor pregăti noi indicii pentru cei de acasă, dar și momente speciale pentru a-și asigura locul în show. Săptămâna viitoare, vineri, de la ora 20:30, două măști vor ieși din competiţie și se vor demasca.

Masked Singer România – Cel mai tare show de entertainment!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending