Connect with us

Life Style

Florin Ristei a luat-o prin surprindere cu un sărut pe Flavia, prezentatoarea meteo de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Published

on

Invitat marţi la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Florin Ristei, câştigătorul sezonului al treilea al show-ului „X Factor”, a venit împreună cu trupa sa, FreeStay, să-şi lanseze, în premieră, noul videoclip.

Nu mai este o surpriză faptul că Ristei este o prezenţă excentrică, pozitivă, care aduce bună-dispoziţie în locul în care se află. Aşa se face că, la sfârşitul piesei pe care o interpreta, s-a apropiat de Flavia, care dansa alături de el, şi a sărutat-o.

Prezentatoarea rubricii Meteo nici nu a avut timp să reacţioneze la gestul nebunesc al lui Florin pentru că ea a rămas fără cuvinte şi a vrut să se retragă. Răzvan, însă, a rugat-o să stea pentru a-l „urechea” pe Florin. Artistul a motivat gestul său spunând că: „Despre magia asta este vorba în piesă”.

După acest incident, Dani a apărut cu o barbă falsă: „Este foarte important să fii protejat la Neatza pentru că nu se ştie niciodată ce ţi se poate întâmpla”, mărturiseşte Dani, moment în care Flavia a aprobat spusele colegului său.

flavia, ristei- sarut

flavia, ristei- sarut 2

flavia, ristei- sarut 3

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending