Connect with us

Vedete

Florin Ristei, din culisele X Factor: „Mi s-au întâmplat lucruri deosebite !”

Published

on

            Câștigător în 2013 sub mentoratul Deliei, Florin Ristei a revenit în competiția X Factor în sezonul nouă, dar ca jurat de această dată. Ristei s-a adaptat imediat atât la pupitrul juraţilor, cât și în echipă, așa că nu a trecut mult timp până ce a primit „botezul” X Factor.

 

           „În două seri, când plecam de la filmările pentru cel de-al nouălea sezon X Factor, mi s-au întâmplat lucruri deosebite ! În prima seară, când am ieșit în parcare, nu mi-am mai găsit mașina pentru că îmi las cheia la întâmplare, iar colegii din echipă mi-au ascuns-o după un gard. În a doua seară, mi-am găsit mașina, dar de departe părea că nu este a mea… era de taxi driver”! Și dacă tot am găsit-o colantată, m-am gândit să le ofer sevicii de taxi juraților, măcar așa știm că sunt punctuali, pentru că îi iau eu de acasă când trebuie. Eu chiar mă gândeam în perioada pandemiei, pentru că mă plictiseam, să mă înscriu la un serviciu de tip car sharing și să îi surprind pe oameni. Și să îi filmez, sigur, dar fără să știe, să fie o surpriză !”, a declarat Florin Ristei, primul câștigător al unui talent show din lume, care are ocazia să devină parte dintr-un juriu de asemenea amploare.

 

La finalul sezonului cu numărul 8, cea care a avut parte de surprize din partea echipei a fost Delia, fostul său mentor și actuală colegă la pupitrul juraților. Atunci, Bella Santiago a câștigat marele premiu X Factor alături de artistă, iar porția de confetti a fost dublă: atât pe scenă, pentru Bella, dar și câțiva saci în mașina juratei X Factor.

 

           Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților, alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce juriul va căuta factorul X în noul sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending