Connect with us

Emisiuni

X FACTOR | Florin Ristei: „N-a existat nicio Dana în viaţa mea, cu pãrere de rãu!” (galerie foto)

Published

on

„Ea este Dana, colega mea” era melodia care a fãcut furori în anul 2000 şi care l-a propulsat pe Florin, solistul trupei Amicii, nu doar în topurile muzicale, ci şi în inimile tuturor domnişoarelor. Florin are acum 25 de ani şi propria trupa – Freestay.

Prietenii lui ştiu cât de mult îşi doreşte Florin sã revinã în atenţia publicului, aşa cã anul acesta l-au convins sã participe la preselecţiile X Factor, astfel cã telespectatorii îl vor putea urmãri pe Florin chiar în premiera show-ului, difuzatã duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Recunoaşte cã de mic nu i-a plãcut sã fie recunoscut pe stradã, dar totuşi nu a scãpat de asta nici acum:

 „Mi s-a întâmplat şi cu actualii mei colegi de trupã. Alin, m-a recunoscut din prima – <<Ia uite, el este Dana>>” Chiar de la prima sa apariţie, Florin a dorit sã facã nişte precizãri: „N-a existat nicio Dana în viaţa mea, cu pãrere de rãu!” a glumit artistul. Ba mai mult, sã mai scape de emoţii, în backstage, Florin a cântat câteva versuri din celebra melodie, dedicându-i-le lui Dani Oţil.

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzică și suflet”. Delia, Dan Bittman și Cheloo sunt cei care dau verdictul în privința calificărilor concurenților în etapele următoare, în lupta pentru marele premiu, însã, ca în fiecare an, dezicia finalã va aparţine telespecatorilor.

Ca noutate, a fost coborâtă limita de vârstă la înscriere la 14 ani, astfel că una dintre categorii va fi 14 – 25 ani. La preselecții s-au prezentat concurenți de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending