Connect with us

ALL MEDIA

Florin Talpeş va fi invitatul emisiunii ,,Joc deschis”

Published

on

 

Marţi, 9 noiembrie, de la ora 20.0cu industria românească de software0, invitatul emisiunii Joc Deschis este Florin Talpeş, omul al cărui nume a devenit sinonim .

Împreună cu soţia lui, Florin Talpeş a fost unul dintre primii întreprinzători din zona high-tech din Romania postcomunistă şi conduce BitDefender, echipa care a creat tehnologiile româneşti cele mai răspândite în lume. La ora actuală, peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume au instalate, pe calculatoarele lor, produse care folosesc tehnologiile BitDefender. În grupurile SOFTWIN şi BitDefender, conduse de familia Talpeş, lucrează peste 800 de specialişti.

Inovaţia şi poziţionarea în topul celor mai bune tehnologii din lume descriu întreaga carieră, de 20 de ani, asumată de Florin Talpeş ca promotor al industriei româneşti de software. Companiile conduse de el, precum şi produsele realizate sunt premiate anual de cele mai importante jurii din ţările dezvoltate: IST Prize (Oscarul IT), World Summit Awards (2003 şi 2007), cele mai bune 100 de tehnologii ale lumii (2007), cel mai bun produs de securitate de pe piaţa americană (2006, 2008), cel mai bun produs de securitate pe piaţa germană (2009) etc.

Oana Popescu, gazda emisiunii, va încerca să afle pentru telespectatori cum a reuşit un român să devină un nume cunoscut şi respectat la nivel mondial într-unul dintre cele mai competitive domenii: industria de software.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending