Connect with us

UTILE

Focul Mocnit de Paula Hawkins: o nouă poveste captivantă pe care o poți comanda de la LIBREX

Published

on

Focul mocnit este una dintre cele mai așteptate lansări ale acestui final de vară. Cartea scrisă de Paula Hawkins este disponibilă la precomandă la LIBREX, la un preț special și va fi livrată începând cu data de 31 august 2021.

 

Paula Hawkins este una dintre cele mai îndrăgite autoare din ultimii ani, succesul cunoscându-l cu romanul Fata din tren, o carte fenomen cu vânzări de peste 23 de milioane de exemplare, tradusă în peste 40 de limbi. Cartea a fost ecranizată în 2016, într-un film de excepție cu Emily Blunt în rolul principal.

 

Al doilea thriller al autoarei a fost de asemenea un real succes. Ape adânci a fost și încă este un bestseller internațional și a staționat timp de douăzeci de săptămâni în topul Sunday Times al celor mai bune 10 cărți de ficțiuni (6 săptămâni pe locul 1).

Paula Hawkins este o autoare născută și crescută în Zimbabwe. În anul 1989 s-a stabilit la Londra și a lucrat timp de 15 ani ca jurnalistă. Pasiunea pentru scris a îndemnat-o să își încerce norocul și ca scriitoare și putem spune că intuiția ei a fost una perfectă, având în vedere succesul romanelor sale.

 

Deși încă nu a fost lansată în mod oficial, Focul Mocnit este o carte ce se anunță a fi la fel de populară ca și celelalte două romane ale Paulei Hawkins. Criticii literari deja au apreciat-o: „Defectele fiecarui personaj il vor surprinde si poate il vor incanta pe cititor — si numai un clarvazator ar putea prevedea finalul cartii.” – The New York Times Book Review

 

Focul Mocnit de Paula Hawkins este o poveste captivantă, în care crima, răzbunarea și înșelătoria se împletesc pentru a crea thriller-ul perfect. Romanul prezintă cazul unui tânăr găsit mort pe o barcă ancorată. Poliția identifică trei suspecte care ar fi avut un motiv bun pentru o răzbunare. Laura este ultima persoană văzută pe barcă înainte de crimă. Aceasta a avut o aventură de o noapte cu victima și faptul că deja are probleme, a plasat-o rapid pe lista suspecților.

 

Suspecte sunt considerate și mătușa victimei, Carla, o persoană ce deja era îndurerată de moartea surorii și Miriam, o vecină care ascunde informații prețioase poliției. Deși la prima vedere nu ar avea un motiv solid, cele trei femei sunt considerate dornice de răzbunare din cauza nedreptăților prin care au trecut. Ce legătură este între cele trei personaje și tânărul ucis și de cât va dura până ce secretele vor ieși la suprafață?

Advertisement

 

Cartea Focul Mocnit te va purta printr-un carusel de sentimente, răsturnări de situații, te va face să urăști, dar și să îndrăgești personajele și la final, te va surprinde. Nu poți anticipa finalul și ce s-a întâmplat deja, însă dacă ai citit celelalte două cărți ale autoarei, probabil știi deja că stilul ei este unic și că previzibilul nu poate defini romanele acesteia.

 

Așadar, dacă dorești să fii printre primii care se bucură de cea mai nouă carte scrisă de Paula Hawkins, comand-o de la LIBREX și o vei primi începând cu 31 august!

sursa foto: www.librex.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending