marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniFocus Monden devine CLICK! Vezi ce noutati aduce noua emisiune!

  Focus Monden devine CLICK! Vezi ce noutati aduce noua emisiune!

  Împreună cu jurnaliştii celui mai vândut ziar din România, Alexandru Constantin şi Diana Bart vă prezintă “Click”, un format unic pe piaţa emisiunilor mondene.

  Imagini în premieră, declaraţii exclusive, informaţii din viaţa persoanelor publice, poveşti mondene, stiri, divertisment, interactivitate, dinamism, toate acestea caracterizează formatul care va revoluţiona ideea de emisiune mondenă.

  „Mă bucur că fac parte din acest proiect unic în România. În sfârşit, telespectatorii vor putea urmări un program de divertisment de calitate cu subiecte mondene, în care ştirea este prioritară. Dincolo de bârfe, zvonuri, informaţii pe surse, Click! le vă aduce celor de acasă informaţii reale, imagini unice, invitaţi de calitate”, spune Alexandru.

  “Vom face o trecere în revistă a lumii mondene, cu imagini, informaţii, culoare şi  entertainment. Importantă este maniera în care expui viaţa celebrităţilor, iar la CLICK! lumina reflectoarelor va da strălucire vedetelor noastre”, mărturiseşte Diana.

  Aşadar, de astazi, 10 martie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 22:30, faceţi Click! pe viaţa vedetelor împreună cu Diana Bart şi Alexandru Constantin, numai la Prima TV.

  GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

  Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente