Connect with us

A-Z NEWS

Focus Sat TV lansează propriul canal TV. Baron Noir este primul serial difuzat în premieră naţională

Published

on

Foto Credit: Focus Sat TV

            Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, lansează în 12 iulie propriul canal tv, Focus Sat TV, și își propune să ofere o experiență originală de vizionare cu seriale europene multipremiate, producție Canal+ Création Originale. Cu această ocazie, Focus Sat TV dezvăluie, pe lângă noul conținut, și o nouă identitate vizuală asociată cu un nou brand line: Universul tău original.

 

 

Mai mult de jumătate dintre noile titluri de seriale europene care se vor difuza la Focus Sat TV reprezintă premiere exclusive în România precum: Baron Noir, Pros & Cons, Moscow Noir, The Teach și Paris Police 1900.

 

Primul serial difuzat la Focus Sat TV în 12 iulie este Baron Noir, producție Canal+ Création Originale. Episoadele sunt programate luni și joi, câte două începând de la ora 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi de elită ca Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis.

 

Cum arată o ipotetică luptă de putere inspirată din realitatea politică franceză ? Extrem de stilată chiar și atunci când opozanții nu se poartă cu mănuși. Politicianul Philippe Rickwaert (Kad Merad) urmărește să se răzbune pe fostul său amic, devenit între timp inamicul său politic, candidatul prezidențial de stânga Francis Laugier (Niels Arestrup). Acesta din urmă i-a compromis lui Philippe cariera politică pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Pas cu pas, Philippe începe să comploteze alături de Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) un plan extrem de laborios. Actorul Kad Merad, câștigător al unui premiu César, înfățișează un personaj care lasă impresia de sinceritate, dar se dovedește foarte înșelător, care are legătură atât cu persoane din înalta societate, cât și din lumea subterană a infractorilor. Serialul Baron Noir este o adevărată lecție de supraviețuire politică, într-o societate complexă plină de reguli clar stabilite.

 

Advertisement

Focus Sat TV devine de astăzi un nou canal TV format dintr-un mix de informații și conținut de divertisment premium, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare. Cei care nu sunt clienți, pot testa noul conținut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicația Focus Sat, gratuit timp de 7 zile.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:

Web: www.focussat.ro

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending