Connect with us

Emisiuni

FOLLOW UP & FOTO: Nouă concurenți au primit șorțul MasterChef și merg mai departe în competiție

Avatar

Published

on

Ieri seară, primii 18 concurenți au pășit în bucătăria MasterChef, cu obiectivul de a obține șorțul mult râvnit și de a merge mai departe în competiția care le poate aduce marele premiu, în valoare de 50.000 de euro! Șapte dueluri s-au desfășurat aseară cu emoție, umor și presiune.

Duelurile unul la unul, dar și duelurile duble au contribuit la creșterea presiunii în bucătăria MasterChef. Dintre cei 18 concurenți care au gătit în fața juraților, doar nouă dintre ei au reușit să impresioneze jurații și să obțină un șorț MasterChef.

 

Anul acesta, MasterChef a adus o mare noutate în formatul emisiunii, înlocuind preselecțiile clasice cu proba duelului. Dacă până acum concurenții erau obișnuiți sa meargă pe rând în fața juraților cu preparatele gata gătite, anul acesta ei au fost grupați în funcție de ceea ce le face plăcere să gătească si au avut contact direct cu emoția și presiunea concursului, gătind contraconometru, în luptă directă cu un alt concurent, chiar în fața juriului. Cei trei jurați, Chef Răzvan Exarhu, Chef Samuel le Torriellec și Liviu Popescu au fost alături de concurenți și le-au oferit sfaturi în timp ce aceștia își găteau preparatele, însă nu au făcut nicio clipă rabat de la calitate și au fost extrem de exigenți în momentul jurizării.

 

Chef Răzvan Exarhu a înțeles cel mai bine emoțiile concurenților și pasiunea lor pentru bucătărie, el însuși reușind să își transforme o carieră impresionantă în radio și televiziune în profesie și ajungând să colaboreze cu restaurante de renume din București, unde și-a pus amprenta asupra calității și a creativității culinare. Simțul său al umorului a destins atmosfera din platou, iar empatia l-a determinat să își convingă colegii că unul dintre concurenții respinși merită o nouă șansă în concurs.

 

Chef Samuel le Torriellec a fost cel mai temut jurat în ediția de ieri seară, concurenții având emoții foarte mari în momentul în care s-au aflat în fața sa. Experiența de peste 25 de ani, faptul că a lucrat în restaurante cu două și trei stele Michelin, dar și exigența cu care a analizat plating-ul și fiecare ingredient din farfuriile concurenților au fost elementele care i-au făcut pe concurenți să își privească preparatele cu un ochi sceptic. Chef Samuel nu s-a putut abține și a făcut o demonstrație de plating atunci când situația deserturilor a scăpat de sub control.

 

Liviu Popescu a fost ochiul critic, care a analizat cu atenție atât aspectul preparatelor, cât și gustul acestora, din perspectiva omului de business care știe ce așteptări au clienții în momentul în care comandă mâncare într-un restaurant. El a pus în balanță ingredientele folosite, calitatea acestora și a încercat să afle de la concurenți dacă ei ar vinde preparatul pregătit și pentru cu ce cost.  Experiența cumulată a celor trei jurați a făcut ca cei mai buni concurenți să meargă mai departe în competiția MasterChef.

 

Concurenți din toată țara și din străinătate s-au întâlnit într-un cadru special și au așteptat să intre pe rând la duelurile culinare. Temele duelurilor au variat în funcție de preferințele culinare ale concurenților: fructe de mare, vită, rață, desert sau peste au fost doar câteva dintre ingredientele vedetă ce trebuiau să se regăsească în farfuriile prezentate în fața lui Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu.

 

În această seară, de la 20:30, noi concurenți vor păși la bancurile de lucru pentru a-și demonstra talentul culinar în fața juriului MasterChef. Adevărate personaje se vor așeza la bancurile de lucru în fața juraților și se vor strădui să facă față emoțiilor și primului contact cu cerințele, exigențele și afirmațiile pertinente ale celor trei experți. Cine vor fi cei care vor primi șorțul și de ce provocări vor avea parte, rămâne de văzut numai la Pro TV.

 

Primii concurenți care au trecut mai departe în competiția MasterChef

 

Primul campion al duelurilor a fost Marius Soroceanu, un concurent care a reușit să îmbine pasiunea lui pentru fotografie cu gătitul, creând un blog culinar. Marius este din Iași și are 28 de ani. I-a călcat pe urme tatălui său în cariera sportivă, iar în liceu a făcut box de performanță și a câștigat medalii importante la judo.

 

În al doilea duel, ambii protagoniști au ieșit învingători! Flavius Pop are 29 de ani și este însoțitor de bord. Flavius consideră că experiențele pe care le-a avut până în adolescență sunt cele care au dus la dezvoltarea pasiunii pentru gătit. Își dorește să câștige MasterChef pentru a-și îndeplini visul de a lansa pe piață un proiect culinar cu totul nou pentru România.

 

Valentin Enache are 26 de ani și și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie din nevoia de a se descurca singur. Fiind foarte determinat și ambițios, acesta crede că MasterChef va fi biletul lui de intrare într-o lume a trucurilor și a secretelor perfecțiunii în bucătărie.

 

Foto Credit: PRO TV

Continuare pe urmatoarea pagina: 

Comentarii

Pagini: 1 2

Emisiuni

Mircea Radu despre Andreea Marin: „Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate.”

Avatar

Published

on

           Cu toții ne amintim că două dintre cele mai cunoscute vedete ale Televiziunii Române, Andreea Marin și Mircea Radu, prezentau, în urmă cu ceva timp, „Telejurnalul” TVR 1. Puțină lume știe însă cum s-au întâlnit cei doi.

 

Aflat în platoul emisiunii „Nu există nu se poate”, luni, 19 octombrie, la TVR 2, la invitația fostei sale colege, Mircea Radu s-a destăinuit în premieră: „Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”. Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: „Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative) ? „Nu, cine ?”. „E fata de la TVR Iași…”

 

Cine, Andreea ?”, am zis. „M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor. M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în emisiunea „Nu există nu se poate!”.

Despre începuturile carierei sale, Mircea Radu, acum figură emblematică a televiziunii, spune că totul a pornit de la o glumă. „Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiția se ținea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize”. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n cameră și spune cum te cheamă”. Și atunci am spus: „Doamne, tu ești ?” S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineața, România!”. Restul e istorie”. 

 

Tată a doi copii, Tudor Paul (7 ani) și Clara Elena (3 ani), Mircea Radu spune că încearcă să fie un părinte implicat și vrea să își pregătească copiii pentru viață. Își amintește cu plăcere de momentele amuzante și surprinzătoare alături de ei.  „În urmă cu vreo trei-patru ani, filmasem o emisie, iar înregistrarea  urma să se difuzeze pe post. Între timp eu eram acasă, pe canapea, cu Tudor în brațe. La un moment dat, prezentatoarea mă introduce în scenă și în momentul acela Tudor m-a văzut atât stând lângă el, cât și pe micul ecran și a zis: „Adică ce, eu am doi tați ?”. Mi s-a părut fabulous”, a mai spus Mircea Radu în ediția de luni, 19 octombrie, a emisiunii „Nu există nu se poate!”.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Cristi Manolescu a fost votat și trimis în finala iUmor, sezonul 9

Avatar

Published

on

             Cristi Manolescu a devenit cel de-al șaselea finalist iUmor din sezonul cu numărul nouă, alături de câștigătorii celorlalte ediții – Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor și Mădălin Ghioc.

 

            Deși în cel de-al treilea sezon apariția sa a stârnit un conflict cu Mihai Bendeac, numărul din ediția de seara trecută i-a adus lui Cristi Manolescu cele trei voturi ale juraților, iar cei de acasă l-au trimis direct în finală prin intermediul aplicației iUmor. „Pur și simplu senzațional! De departe cel mai bun număr de one liners din acest sezon”, a exclamat Mihai Bendeac, în timp ce Cheloo a gustat și el din plin numărul lui. „Domnul Manolescu mi-a fost antipatic la începutul călătoriei sale în mlaștina iUmor, dar se pare că acest Batman al umorului românesc evoluează și devine din ce în ce mai periculos pentru răufăcătorii care vin aici și ne pierd timpul”, a spus juratul.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului după-amiezei de luni.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

13 motive pentru care ai noroc cu Măruță!

Avatar

Published

on

             Doar trei zile au mai rămas până la cea mai importantă sărbătoare a lunii: joi, 22 octombrie, emisiunea La Măruță va împlini 13 ani de activitate live, zi de zi! Și-n prag de sărbătoare, vă propunem 13 motive pentru care fiecare dintre noi este mai norocos cu Măruță!

 

1.În cei 13 ani, poate că numele sau ora de difuzare s-au schimbat, dar prezentatorul niciodată! Gazda, Cătălin Măruță, are aceeași energie cu care ne-a obișnuit din prima zi în care emisiunea s-a lansat la PRO TV.

 

2. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, avem câte 2 ore de emisiune live, în care descoperim cele mai tari secrete ale vedetelor și aflăm cele mai noi informații despre ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

 

3. Cea mai picantă rubrică din emisiunile de divertisment descoperă răspunsurile la cele mai incomode întrebări care le sunt adresate vedetelor! Nimeni nu are secrete… dacă nu vrea să mănânce picant!

 

4. Pentru cei care vor să fie conectați la cele mai importante știri din domeniul medical, Dr. Mihail, prietenul emisiunii este mereu alături de telespectatori cu informații noi și sincere despre cum să ne menținem starea de sănătate!

 

5. Ciucă și Nicolaină sunt pregătiți în fiecare zi pentru cele mai tari provocări! Ei nu spun niciodată nu distracției adevărate și materialelor care îi testează! În plus, Ciucă e mereu pe fază la mesajele celor de acasă și le aduce în atenția colegilor lui.

 

6. Chiar dacă marțea e neagră când Iulia Albu vine în platou și analizează ținutele purtate de vedete, comentariile oferite de ea colorează tot restul zilei!

 

7. Teste între prieteni, soți și soție sau frați / surori ? Le avem pe toate la Măruță! Cei mai curajoși închid ochii, răspund la întrebări și descoperă cât se cunosc de bine… sau de puțin!

 

8. Greta, regizorul de platou al emisiunii, e mereu pe fază la invitați și echipă și se asigură că toate momentele se întâmplă chiar la fix! E imposibil să nu fi cunoscut-o până acum și să nu fi văzut că nimic nu-i scapă.

 

9. Dacă cineva credea că elementele de decor nu pot fi remarcate… cu siguranță s-a înșelat! Happylica este cea mai cunoscută canapea din România. Și chiar dacă invitații au parte de o canapea nouă în studio, Ciucă și Nicolaină au păstrat-o în echipă pe cea care a reușit ani de-a rândul să primească cei mai tari invitați din țară.

 

10. Copiii iau la întrebări adulții! Și ce întrebări! Maria, fetița Danielei Gyorfi, este pregătită să lase vedetele fără răsuflare și să afle mai multe despre viața celor mari!

 

11. Din prima zi de emisiune este în casca lui Cătălin, coordonează echipa și se asigură că găsește mereu cele mai interesante subiecte pentru cei de acasă. Este Alina Tolontan, producătoarea emisiunii, care consideră că fiecare zi este o nouă provocare!

 

12. Când credeau că interviurile lui Măruță îi lasă fără niciun secret, invitații au mai avut o surpriză! Au fost provocați să scoată de la naftalină pozele lor din copilărie… și cu prietenii alături, o serie de elemente de recuzită și echipa emisiunii aproape, s-au apucat de recreat acele imagini!

 

13. Exclusivitățile și distracția nu se opresc niciodată! Iar joi, 22 octombrie, toți ochii sunt pe Măruță în cea mai tare petrecere a toameni, în serbarea care nu poate fi ratată!

 

Dacă încă nu v-ați convins că aveți toate motivele să fiți mai norocoși cu Măruță, nu ratați de luni până vineri, de la ora 15:00 noi ediții live ale emisiunii!

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending