Connect with us

Emisiuni

FOLLOW UP Noi reguli in show-ul Vocea Roamniei, confruntarile live!

Redactia Radar de Media

Published

on

Dacă până acum concurenții urcau alternativ pe scena Vocea României, în această ediție intră pe scenă grupuri de câte patru din echipa fiecărui antrenor. Astfel, telespectatorii au șansa să îi asculte consecutiv și să îi voteze. Unul dintre cei patru va merge mai departe în urma voturilor publicului, iar un concurent va fi ales de antrenor. Din păcate, pentru ceilalți doi concursul se încheie.

Prima echipă care a intrat pe scenă a fost cea a lui Smiley formată din: Alin Gheorghișan, Maria Șimandi, Vladimir Pocorschi și Alina Anușca. Momentul lui Smiley a fost unul plin de culoare și energie, care a umplut scena de dinamism și vitalitate. Maria Șimandi, numită de Smiley “diamantul în curs de șlefuire” a fost cea care a câștigat simpatia publicului, fiind votată să meargă mai departe. Antrenorul a ales să continue show-ul cu Vladimir Pocorschi, păstrând astfel elementul rock în echipa lui.

Smiley s-a declarat foarte mulțumit de echipa lui și foarte mândru de treaba extraordinară pe care au făcut-o toți concurenții pentru a crea momente fantastice la Vocea României: “Oamenii cred că s-au simțit bine și asta e dovada că ne-am făcut bine treaba. Bravo! Vă felicit pe toți!” Vocea Romaniei 2

Diva cameleonică a ieșit din rolul de antrenor și a strălucit pe scenă. Loredana a fost la înălțime la Vocea României, chiar la propriu. Ea a coborât de sus, pe fundal de lună și jocuri de lumini, în ritmul noului ei single – Risipitor – și a introdus telespectatorii în reverie printr-un moment special alături de trupa de balet.

Astfel a fost făcută introducerea către echipa ei formată din: Ilinca Băcilă, Valentin Uzun, Lucian Colareza și Maria Hojda. Loredana a creat o întreagă poveste prin momentele create, care a avut toate notele potrivite: originalitate, ritm, emoție, forță și sensibiltate. Maria Hojda a fost preferata publicului iar Ilinca Băcilă a fost aleasă de Loredana pentru a merge în continuare către marele trofeu.

Marius Moga a creat un moment care a balansat emoția cu intensitatea. Claudiu Rusu, Anda Dimitriu, Ioan Bîgea și Maria Constantin au împărțit scena vineri seară. Pentru cei doi băieți Marius a ales piese care să îi scoată din zona confort și din imaginea cu care s-au obișnuit telespectatorii, iar cele două fete au transmis emoție pură amplificată de decorul impresionant care a transpus telespectorii în lumea sensibilității. Preferatul publicului din echipa Moga a fost Claudiu Rusu, iar Moga a ales să continue cu Anda Dimitriu.

Echipa lui Tudor Chirilă a fost ultima care a intrat pe scenă, fiind formată din Andreea Avarvari, Ivana Farc, Florin Ciotlăuș și Iulia Ferchiu. Momentul construit de Tudor a fost rock pur, atât ca atitudine cât și prin piesele alese. Marius Moga i-a spus: Dacă tot n-au venit rockerii la tine, ți-ai făcut fetele rock! Scena a luat foc la propriu, iar momentele de dans au dezlănțuit cele mai sălbatice fantezii. Ivana Farc a câștigat voturile publicului pentru a continua concursul, iar decizia lui Tudor a fost de a merge mai departe către marele trofeu cu Andreea Avarvari. La finalul momentului Tudor a spus: “Vă mulțumesc tuturor că ați avut încredere în mine!”.

Coordonat de celebrul coregraf Emil Rengle, baletul PRO Dance a fost alături de concurenți și i-a sprijinit pe tot parcursul show-ului prin coregrafii relizate special pentru momentele lor. La final, echipa de dansatori a pregătit un dans special care a transpus intensitatea și lupta pentru supraviețuire din Jocurile Foamei, direct pe scena de la Vocea României.

Vocea Romania colaj 2014

Primul show live din această ediție a adus spectacol 100%, coregrafii care au pus în valoare piesele concurenților și au stârnit fantezii, iar toate aceste lucruri au avut ca rezultat momente uluitoare, aprecieri, suspans, lacrimi de fericire sau de tristețe, emoție și multe surprize.

În etapele show-urilor live, românii pot da calificative concurenților prin aplicația “Fii Antrenor”, care a strâns deja peste 200.000 de descărcări. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații prin intermediul aplicației, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play. De asemenea site-ul finalisti.protv.ro stă la dispoziția tuturor telespectatorilor care pot ghici cine vor fi cei 4 finaliști și pot intra în cursa pentru Opel Corsa 2015.

Foto Credit: Pro TV

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

Comentarii

Emisiuni

PRO TV, noul show din Romania si-a gasit dedectivii! Cine sunt acestia?

Avatar

Published

on

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi care vor încerca să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, la Masked Singer România.

 

În această primăvară, 12 celebrități intră în cel mai spectaculos show de televiziune din lume: Masked Singer România. Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, indentitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

 

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online și singura personalitate digitală care a transformat marca personală în business-uri de retail și lifestyle online și offline. Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. Despre show-ul Masked Singer România, Morodan spune că este ceva ce nu s-a mai văzut: ”E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”.

 

INNA, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, cu peste 5.7 milioane de fani pe Youtube, hit-uri care au cucerit topurile radio și TV și colaborări cu artiști de top precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel, intră în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a descoperi celebritățile din măști. ”Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie”, a spus aceasta.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, el va încerca să afle cine se ascunde în măști și prin prisma informațiilor pe care le deține despre toate vedetele. ”Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de <<detectiv>> și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”, a spus Codin Maticiuc.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, iar de-a lungul anilor a descoperit o mulțime de voci incredibile la Vocea României. Artist complex, Horia este printre puținii cântăreți din România care oferă show-uri în care muzica se îmbină cu dansul și actoria. ”Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. 🙂 Agahta Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România”, a spus Horia Brenciu despre implicarea în show-ul Masked Singer România.

Masked Singer România  – În curând, la PRO TV!

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Împart același studio de știri, dar diseară vor fi adversare! Andreea Marinescu și Ramona Păun se luptă Pe Bune?!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fetele care ne aduc cele mai relevante știri ale zilei se vor întrece diseară în răspunsuri Pe Bune?!. Mihai Bobonete a pregătit un set nebun de întrebări pentru Andreea Marinescu, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, și Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive. Cele două vor încerca să obțină cât mai mulți bani pentru susținătorii lor. 

 

De data aceasta, Costi Diță va paria pe Ramona, în timp ce Cosmin Natanticu va juca alături de Andreea, coechipieră alături de care, în trecut, a luat punctaj maxim. Cine va ști cele mai multe răspunsuri demente și va câștiga competiția Pe Bune?!, aflăm diseară, de la 22:30.

De pe panoul cu cele 12 întrebări, jucătorii vor alege și următoarele categorii: Probe de divorț, Vine iarna, La repezeală. Andreea și Costi află cum a reușit să scape Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din „Game of Thrones”, de o amendă pentru depășirea vitezei, iar Ramona și Costi vor fi surprinși să afle de ce se opunea Titu Maiorescu drepturilor politice pentru femei, în 1882.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show.

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă pregătesc o nouă seară plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

ANTENA 1: Anghel Constantin este câștigătorul primei ediții iUmor

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Anghel Constantin a fost favoritul publicului în prima ediție a sezonului cu numărul opt iUmor și este primul concurent care merge în finală. Constantin este tehnician la anvelope de utilaje industriale, iar în timpul liber  este luptător MMA, jiu jitsu, grappling, dar și decorează torturi. Concurentul a câștigat medalia de bronz la campionatul european de grappling, iar la campionatul național al Angliei a fost medaliat cu argint. A venit la iUmor cu o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt.

A obținut cele trei Like-uri și l-a impresionat până și pe Cheloo: “Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0