Connect with us

Emisiuni

FOLLOW UP Spectacol total pe scena de la „X Factor”. Show-ul a fost urmarit de 1.7 milioane de romani!

Redactia Radar de Media

Published

on

 Doar două ediţii de audiţii îi mai despart pe telespectatori de următoarea etapă a super show-ului serilor de vineri, de la Antena 1, „X Factor”, iar aseară muzica a răsunat din nou pe scena concursului, o nouă serie de concurenţi dând totul pentru a demonstra că au factorul X în sânge. Cea de-a opta ediţie din acest sezon a avut o mulţime de momente inedite, vesele sau de-a dreptul hilare, spre amuzamentul juraţilor, publicului şi al telespectatorilor. Emisiunea de la Antena 1 difuzată între 20.29-23.20 a fost urmărită în minutul de aur de la 22.18 de 1.772.000 de români.

CIFRE DE AUDIENTA DETALIATE AICI. 

x factor antena 1

Diana Chiriac a deschis seara „X Factor” cu un moment care a reuşit doar să îi uimească pe cei trei juraţi. „Eşti primul concurent care a cântat în zece tonalităţi diferite în doar trei secunde. N-am crezut vreodată că se poate!”, i-a spus diva Delia, în vreme ce Ştefan a dus totul înspre glumă: „N-ai avut nicio treabă cu cântatul. Ca şi cum ai fi un câine care se căzneşte să facă un ou!”. Horia Brenciu i-a atras însă atenţia: „Cred că tu ai fi potrivită ca prezentator meteo, arta are multe căi, dar muzica nu e una dintre ele!”.

Prezentatoarea tv din Chişinău, Kătălina Rusu, i-a cucerit în schimb pe cei doi domni din juriu, cu o interpretare frumoasă a melodiei „Listen”. Tânara merge mai departe cu doi de „DA”, în vreme ce Laura Gherescu, solista de 27 de ani din Bucureşti a fost prima concurentă a serii care a primit trei de „Da”. Ana Morari îşi continuă şi ea parcursul la „X Factor”, tânara solistă a Operei din Chişinău aducând energia şi voia bună pe scena concursului.

Adrian Daniel Popescu, un tânăr bucătar de doar 23 de ani, din Craiova, a câştigat respectul juraţilor încă din momentul în care le-a mărturisit adevăratul motiv pentru care a decis să participe la acest concurs. Adrian a pregătit o melodie în cinstea fondatorului trupei lor, care s-a stins mult prea repede din viaţă. Alături de colegii de trupă, care din păcate nu au putut să îi fie alături, Adrian a susţinut şi o campanie împotriva teribilismului l-a volan. Mesajul tânărului i-a emoţionat pe juraţi: „M-a emoţionat gestul tău. Şi eu am avut un amic, care s-a dus mult prea devreme dintre noi. Primul toboşar cu care am cântat în viaţa mea, când aveam 15 ani. Gestul pe care l-ai făcut e mai important ca participarea ta la <<X Factor>>”, i-a spus rock-starul Bănică. Adrian Merge mai departe cu doi de „Da”.

Seara nu a fost la fel de frumoasă şi pentru Mihai Marian Răduinea, momentul său nereuşind să îi convingă pe juraţi. „Michael Jackson şi mort dacă ar fi cântat, era o atitudine”, i-a spus rock-starul de la „X Factor”. Tânăra arhitectă Maria Cojocaru a primit în schimb trei de „Da” pentru interpretarea impecabilă a unei melodii din repertoriul cântăreţei Eta James. Delia „X Factor”

Jurnalista Andreea Lupescu i-a uimit pe juraţi cu look-ul său. Andreea le-a spus că povestea părului verde a început dintr-o joacă, dar de mai bine de şapte ani nu a mai renunţat la această culoare de păr, care se pare că îi poartă noroc. Acesta a fost momentul în care echipa din backstage, alături de gaşca de susţinătoare ale Andreei, şi-au făcut apariţia pe scenă, şi nu oricum. Publicul a putut admira un Răzvan Simion cu păr multicolor şi un Dani Oţil purtând perucă roşie. Ba mai mult, haioşii matinali i-au aruncat şi o provocare rock-starului Bănică: „Cine dă azi nu, la <<X Factor>>, poartă peruca roşie”, moment în care Ştefan l-a invitat pe Dani în locul lui, în fotoliul de jurat, pentru că „Nu am să port peruca roşie”, i-a spus juratul, care i-a dat „Da” tinerei concurente.

Şi în acest an, mai multe trupe şi-au încercat norocul la „X Factor”. Primii curajoşi ai serii au fost cei doi fraţi din grupul Dady, însă nu au reuşit să demontreze că se pot susţine ca trupă. Parcusul la „X Factor” s-a terminat repede şi pentru trupa ADC, surorile din Botoşani nealegându-şi corect stilul muzical. „Am ascultat ceva AC/DC la viaţa mea, dar interpretare ca a voastră n-am mai auzit niciodată. A fost ca şi cum grupul Bambi cânta rock. Trebuie să vă găsiţi un alt gen muzical”, le-a spus Ştefan Bănică.

    Primul grup care a spart gheaţa în concurs, format din fraţii Diana şi Andrei Liţă, din Iaşi, i-au rugat pe juraţi să-i ajute cu găsirea unui nume. Cei doi tineri merg mai departe în concurs sub numele de Liţă Chiţălău. juriu x factor2

Mircea Steriu, concurentul de doar 18 ani, din Bucureşti le-a oferit juraţilor o lecţie de ambiţie şi perseverenţă. În urmă cu puţin timp, tânărul cântărea peste o sută de kilograme, când şi-a dat seama că viaţa lui nu poate continua aşa. Mircea a luat o decizie radicală şi a trecut la fapte, iar rezultatul a fost unul remarcabil: în doar două luni şi jumătate a slăbit mai bine de 35 de kilograme. Mărturisirea concurentului a stârnit şicane între juraţi, rock-starul Bănică neratând ocazia de a-i spune colegului său, Brenciu: Horia, vezi că se poate?”, moment în care juratul a ripostat:Pe mine nu mă interesează câte kilograme pui sau dai jos, tu, prin ceea ce faci, trebuie să ridici publicul în picioare”, i-a spus showmanul de la „X Factor”.

Următorul concurent, Ciprian Surugiu, l-a readus pe Elvis pe scena de la „X Factor”, moment în care Ştefan a povestit: „Am văzut o parte din Elvis şi mă bucur, a fost idolul copilăriei mele. Elvis mi-a dat cam tot ce am acum, dar am luat de la el tot ce mi-a folosit şi m-am dus pe drumul meu. Acum am ajuns să am peste 100 de piese ale mele şi acolo nu mai e Elvis, sunt eu!”, motivând totodată faptul că de la „X Factor” oamenii aşteaptă concurenţi originali, nu copii ale marilor artişti ai lumii. Chiar dacă pe Ştefan nu l-a convins, Ciprian merge mai departe cu doi de „Da”.

Pentru Savu Stelian, în schimb, seara nu a fost la fel de veselă. Tânărul de 24 de ani din Braşov mai are o şansă în concurs anul viitor. Scena de la „X Factor” a prins culoare în momentul în care următoarea concurentă a păşit la braţul tatălui ei. Tânăra de doar 16 ani, din Italia, nu vorbeşte româneşte, iar tatăl său, român plecat în 91 din ţară, a adus-o acum pentru prima oară în ţară. Elena Araveicei a interpretat impecabil o melodie a Aliciei Keys, aducând zâmbetul pe buzele juraţilor: „Eşti exact ce căutăm”, i-a spus Delia, în vreme ce Bănică a completat: „Caut de câteva zile o voce puternică. M-ai făcut fericit azi şi îţi mulţumesc!”.

Carmencita Lungu, subofiţelul MAI din Giurgiu a readus muzica românească pe scena de la „X Factor”, interpretând melodia „Poate eu, poate tu”. După mai bine de 20 de ani de când a abandonat muzica, Carmencita i-a emoţionat pe juraţi, care i-au acordat aseară trei de „Da”. Nu acelaşi lucru s-a putut spune şi despre următorii trei concurenţi, Ana Maria Văduva, Stanislav Ghibas sau Alina Veronica Mihai, pentru care parcursul la „X Factor” s-a încheiat aseară.

Say Ufuk Ghenghis, concurentul de origine româno-turcă-arabă le-a povestit juraţilor că viaţa l-a încercat din greu. Abandonat de mamă la doar 5 zile, a fost crescut cu mari greutăţi de către bunici, pentru care vrea să lupte toată viaţa, ca să îi răsplătească. Tatăl său a murit şi el când Say avea doar şase ani, iar necazurile nu s-au oprit aici: a suferit şi o operaţie în urma căreia i-au fost afectate corzile vocale, ba chiar exista riscul să nu mai poată vorbi niciodată. Cu mari probleme de dicţie, poate şi din cauza faptului că are limba despicată, Say a ştiut exact ce melodie să-şi aleagă, pentru a le câştiga inimile juraţilor, care cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile. „M-ai emoţionat pentru că în ciuda acestui defect de vorbire pe care îl ai, ai ştiut să îţi alegi repertoriul şi mi-ai transmis o stare.

Nu mă aşteptam. M-ai surprins…Nu ai cântat perfect, dar a fost mai importantă starea pe care mi-ai indus-o”, i-a mărturisit rock-starul Bănică, în vreme ce Delia i-a spus: „Ai un timbru de îngeraş”. Acesta a fost momentul în care Say a fugit către jurată, a îmbrăţisat-o şi i-a furat un pupic. Say a primit aseară trei de „Da” din partea juraţilor „X Factor”. X Factor

A urmat apoi o mărturisire stranie din partea showmanului Horia Brenciu: „Doamnelor şi domnilor, o veste proastă pentru fanii emisiunii <<Neatza cu Răzvan şi Dani>>. Toată echipa demisionează, un singur om îi va înlocui pe toţi!”. Totul a pornit de la prestaţia lui Mihai Cuciureanu, un tânăr de 30 de ani, din  Botoşani, care a venit la „X Factor” mai mult pentru a le demonstra juraţilor că are veleităţi de prezentator.

Acesta a fost momentul în care Horia a început să glumească cu bunii săi prieteni, Răzvan şi Dani: „Băieţi, voi faceţi emisiunea asta de ani şi ani de zile, mă gândeam că e nevoie de o împrospătare la un moment dat”. Haioşii matinali au intrat imediat în jocul showmanului de la „X Factor” şi l-au supus pe Mihai la tot felul de probe, într-un timp foarte scurt. În mai puţin de un minut, Mihai a fost rând pe rând prezentator meteo, horoscop, a făcut o pasă cu bucătarul Vlăduţ, a prezentat următorul invitat, culmea, Horia Brenciu şi l-a şi imitat pe acesta cântând, spre deliciul întregii săli. Concluzia a venit prompt din partea lui Ştefan Bănică: „Orice se poate, în afară de <<X Factor>>”.

Seara s-a încheiat în forţă cu prestaţia unei alte prezentatoare tv din Chişinău. Stela Boţan i-a convins pe juraţi că locul ei este în concurs:  „Vocea ta a triumfat de fiecare dată, a fost plină de emoţie, indiferent ce notă lua. Le spunem de multe ori concurenţilor că nu şi-au ales piesa potrivită. Tu nu cred că puteai alege alta mai potrivită”, i-a mărturisit Horia, în vreme ce Ştefan Bănică a completat: „Am avut senzaţia că te grăbeşti la început, dar apoi a apărut lumina în ochi. Mă ridic în picioare să te aplaud, ai cântat excepţional. Bravo!”. Săptămâna viitoare, noi concurenţi le dau întâlnire juraţilor, dar şi telespectatorilor, în faţa micilor ecrane, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Foto Credit: ANTENA 1

Sursa cifre: Kantar Media (date prelucrate de Antena 1)Comentarii

Analize

A început votarea pentru premiul de originalitate la Românii au talent! Show-ul, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Concurenții care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat aseară în lupta pentru premiul de originalitate! Telespectatorii s-au putut bucura de un spectacol pe cinste în care și-au făcut loc acrobațiile, contorsionismul, dansul, poezia și muzica.

 

De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 31.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 17.1% share.

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Cei 22 concurenți care luptă pentru premiul de originalitate sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc pentru cei 10 concurenți care au obținut golden buzz în acest sezon. Ei se vor înfrunta în finală pentru marele premiu al sezonului 10 Românii au talent. 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

„Cash Taxi”, un nou sezon, la Kanal D, din 6 iunie!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Catalin Cazacu este pregatit sa ofere premii calatorilor isteti care aleg sa faca o calatorie memorabila alaturi de simpaticul prezentator.

 

„Cash Taxi”, quiz show-ul prezentat de Catalin Cazacu, revine cu un nou sezon la Kanal D, incepand din 6 iunie, de la ora 22:00.  In acest show foarte antrenant, plin de umor, concurentii se vor  bucura in continuare de premii si surprize de tot felul, in timpul unei calatorii cu taxiul condus chiar de Catalin Cazacu, cel mai indragit si generos „taximetrist”.

Trecatori obisnuiti devin pasageri-concurenti odata ce accepta provocarea lansata de Cazacu de a-i duce la destinatie gratuit si de a-i „plati”, cu premii instant, daca raspund corect unor intrebari. Pe parcursul calatoriei, concurentii au parte de tot felul de suprize si sunt nevoiti sa devina creativi. Calatoria cu „Cash Taxi” devine de fiecare data una plina de neprevazut si momente memorabile, atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori.

 

 „Cred ca publicul se va bucura sa reintre in <circuit>  alaturi de de concurenti, din intimitatea casei; e chiar distractiv sa raspunzi la intrebarile fulger intr-un timp limitat, sa iti scotocesti in minte si sa ai tot felul de surprize J”, a spus Catalin Cazacu.

 

Emisiunea in care cuvintele de ordine sunt spontaneitatea si premiile a avut un succes urias in lumea intreaga, a fost difuzata in peste 50 de teritorii si a primit zeci de distinctii importante, dintre care patru trofee Daytime Entertainment Emmy.

Nu pierdeti, incepand din 6 iunie, in fiecare sambata, de la ora 22:00,  la Kanal D, un nou sezon „Cash Taxi”, show-ul care iti stimuleaza istetimea, dar si spontaneitatea.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

HGTV ne prezintă renovări în stil hollywoodian în noua serie „Celebrităţi, case şi cadouri”

Avatar

Published

on

            Cât ne costă un „mulţumesc” ? Nimic costisitor, un cuvânt simplu care este un dar în sine. Dar cum ar fi să duci totul la un alt nivel şi să-ţi arăţi recunoştinţa printr-un cadou mare cât o casă ? Asta pot doar vedetele să facă şi avem ocazia să le descoperim latura generoasă în noua serie „Celebrităţi, case şi cadouri”, de la postul de televiziune HGTV, în fiecare sâmbătă, începând cu data de 16 mai, ora 20:50.

„Celebrităţi, case şi cadouri” este o nouă serie de tip blockbuster, ce va fi difuzată în premieră pe HGTV, unde artiştii internaţionali îi vor surprinde pe oamenii speciali din viaţa lor într-un mod inedit, cu renovări sau reamenajări interioare deosebite. Noua emisiune este una spectaculoasă, unde cuvintele cheie sunt emoţie şi inspiraţie, dar nu oricum, ci în stil hollywoodian. Gazdele show-ului vor fi nimeni alţii decât renumiţii gemeni Drew și Jonathan Scott care le vor ajuta pe vedete să creeze şi să ducă la bun sfârşit planurile de reamenajare ale spaţiilor ce se doresc a fi transformate, pentru cei dragi starurilor.

„Este uimitor să vezi că cineva care se bucură de un succes fulminant nu uită de oamenii care i-au fost alături de la început și l-au încurajat pe tot parcursul ascensiunii sale”, a spus Jonathan. „Ne bucurăm tare mult că suntem parte din acest proiect. Facem ceea ce ne place cel mai mult, transformăm viața oamenilor prin reamenajarea caselor acestora.” a mai adăugat Drew.

Telespectatorii vor putea să urmărească transformări impresionante ale unor spaţii banale, într-un timp record. Proiectele de design nu vor produce schimbări doar asupra locurilor, dar şi asupra vieţii proprietarilor, care nu vor uita prea curând poate cel mai original cadou pe care l-au primit. „Ceea ce îmi place foarte mult legat de „Celebrități, case și cadouri” este faptul că se pun în prim plan actele personale de bunătate și mulțumire. Cu toții suntem în căutarea celor mai bune modalități prin care să le mulțumim și să-i ajutăm pe oamenii care au fost și sunt în permanență alături de noi atunci când avem nevoie de ei.” a declarat Jane Latman, președinte HGTV.

Primul care a dat startul renovărilor de top este chiar Brad Pitt. În episodul de sâmbăta aceasta, el şi-a surprins prietenul şi make-up artistul în vârstă de 30 de ani, prin transformarea garajului, într-un spaţiu superb dedicat oaspeţilor. În următorul episod, pe 23 mai, va fi rândul lui Jeremy Renner, care îi va face mamei sale mutarea în Los Angeles mai plăcută, prin renovarea apartamentului vechi, într-unul prietenos şi confortabil. În ultima sâmbătă din luna mai, telespectatorii vor putea urmări cum Viola Davis îşi va uimi cea mai bună prietenă cu o reamenajare totală a casei.

Surprizele continuă şi în luna iunie, unde protagoniştii vor fi de această dată Melissa McCarthy (actriță, producător și designer vestimentar), Rebel Wilson (actriță și câștigătoare a premiilor MTV Movie Award și Teen Choice Award), dar și cântărețul, compozitorul și producătorul Michael Bublé, câștigător de patru ori al premilor Grammy.

HGTV este un post de televiziune din portofoliul Discovery Inc., lider pe nişa divertismentului inspirat din realitate. HGTV este despre casă, stiluri de viaţă, experţi cunoscuţi în imobiliare, renovări şi transformări ale caselor, totul într-un conţinut distractiv şi inovator. HGTV se vede în peste 88 de milioane de gospodării din America, site-ul HGTV.com atrage în jur de 9,7 milioane de accesări în fiecare lună, o comunitate de peste 16,8 milioane de fani pe reţelele de socializare şi să nu uităm de revista lunară HGTV care ajunge la mai mult de un milion de cititori și colecții exclusive de produse pentru casă. În România, programul TV este disponibil în reţeaua Digi.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0