Connect with us

Emisiuni

FOLLOW UP: Un concurent „X Factor” a băgat zânzanie între Horia Brenciu și Delia

Published

on

Ediția „X Factor” de vinerea aceasta a adus în fața juraților tineri carismatici, pentru care cei patru se vor lupta pentru a-I avea în echipele lor. Unul dintre aceștia, Theodor Rusu, a reușit să bage zânzanie între Horia și Delia, astfel că cei doi jurați s-au înțepat pe tot parcurusl jurizării.

 

La numai 25 de ani, Theodor vine dintr-o familie de artiști și, la rândul lui, cântă într-o trupă. Când avea numai 7 ani începuse deja să compună, iar acum vrea să arate că merită să se afle în concursul de la Antena 1. Imediat ce a pășit pe scenă, Theodor a reușit să atragă atenția prin look-ul său de rock-er clasic. Și pentru că o cunoștea pe Delia de la un concert la care el a cântat în deschidere, a început un dialog cu diva de la „X Factor”, spre disperarea lui Horia Brenciu, care trebuia să conducă acest moment.

Supărat că între Delia și concurent se leagă o discuție, juratul atrage atenția că el trebuia să coordoneze acest interviu. La rândul ei, Delia îi atrage atenția că fiecare e liber să își exprime ideile, indiferent de cine moderează momentul respectiv. Pentru a o îmbuna, Horia a ispitit-o pe Delia cu un platou cu fructe și ciocolată. „O dată pe audiții trebuie să mă cert cu Delia”, a conchis acesta după ce spiritele s-au calmat. Iar Theodor a primit și votul pentru următoarea etapă, în ciuda situației tensionate.

x factor carlas dreams (2)

 

Un moment de-a dreptul impresionant vinerea aceasta a fost oferit de Mihaela Breabăn. Aceasta lucrează într-un domeniu care are legătură cu cifrele, nu cu muzica și, mai mult, este hipoacuzică. A mărturisit însă că iubește muzica și acum mulți ani s-a apucat să studieze chitara după ce l-a văzut pe Ștefan Bănică cântând în „Liceenii”. Simte vibrațiile pe piept și sunet, iar cele opt operații la care a fost supusă la ambele urechi nu au ținut-o departe de dragostea sa pentru muzică. A cântat fără negativ, iar jurații au felicitat-o și i-au oferit votul pozitiv.

Și Milena, o puștoaică ce a povestit că atunci când era mică adormea pe Rammstein, a adus pe scena de la „X Factor” rock-ul exploziv, condimentat cu o apariție și o atitudine de spectacol, în vreme ce Anca Pârlea, membră a Orchestrei Operei din Brașov, a electrizat juriul cu vocea ei puternică, dar în același timp caldă, „demențială”, după cum a caracterizat-o Brenciu, iar Eduard Dănuț Pintiliei a arătat că la 14 ani poate cânta cât trei oameni la un loc, după cum a remarcat Delia în timp ce-l aplauda. Cecilia Cesario e italiancă, a cântat în multe concerte cu celebrul Toto Cutugno, inclusiv în România, la Sala Palatului, și vrea să se afirme la „X Factor”. Iar jurații i-au oferit această ocazie, alături de felicitările lor.

 

Concurenții care intră în aplicația X Factor și pot fi votați, timp de 24 de ore, sunt: Eduard Dănuț Pintiliei, Estera și Rebecca Tchatchoua, Ștefan Liche, Milena Ordean Tanasă, Cătălin Caragea, Theodor Valentin Rusu, Cecilia Cesario, Mihaela Breabăn, Anca Pârlea.

 

Advertisement

Foto Credit: X Factor

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending