Connect with us
 

Aseară la PRO TV a început în forţă o nouă emisiune CLIPA DE FERICIRE prezentată de jurnalista AMALIA ENACHE. De la pupitrul ştirilor jurnalista a prezentat un altfel de show, plin de poveşti extraordinare, toate într-un studio grandios! 

Amalia Enache, gazda emisiunii, le-a prezentat telespectatorilor oameni extraordinari! Rând pe rând au intrat în platou și și-au trăit povestea fericită: Sebastian Crăciun, Roman Petrușca, Ecaterina Simion, Andrada Buldum și Monica Oprea.

Povestea emoționantă a lui Sebastian, băiețelul care se luptă cu o boală groaznică dar care a reușit să vadă partea frumoasă a vieții și să își folosească intelingența pentru a-și ajuta părinții, a fost prezentată în prima ediție Clipa de fericire: „Pentru mine boala nu există! Eu trebuie să îmi trăiesc viața, voi trebuie să vă trăiți viața! Trebuie să trăiești viața la maxim!”. 

CLIPE DE FERICIRE PRO TV

CLIPA DE FERICIRE
PRO TV

Sebi are deja trei volume de poezii publicate, pe care le folosește ca monedă de schimb pentru a-și plăti tratamentul și este un exemplu de optimism, inteligență și simț al umorului în fața greutăților vieții: „Sunt un om norocos, cu o familie frumoasă și cu o viață frumoasă și totul în jurul meu este frumos și așa ar trebui să vadă oricine!”.

După ce ani de zile și-a petrecut ziua de naștere și cele mai importante sărbători la recuperare, dorința lui Sebi de a avea o petrecere surpriză s-a îndeplinit. O librărie întreagă plină cu volumele lui, un tort mare, confetti și mulți oameni care îl apreciază au fost acolo special pentru el. A dat autografe ca un adevărat autor și le-a mulțumit celor prezenți așa cum știe el mai bine, printr-o poezie: „Ce poate fi mai pur, mai omenesc, decât să spui un simplu Mulțumesc? Celor ce fac ca viața ta să fie luminoasă, ca o stea. E greu să știi că orice vrei, chiar mersul, se măsoară în lei!”. 

Roman Patrusca CLIPA DE FERICIRE

Roman Patrusca
CLIPA DE FERICIRE

Roman Petrușca, singurul elev din județul Sibiu care a luat nota 10 la examenul de Bacalaureat, a primit în schimbul sacrificiului său pentru studiu, o clipă de fericire. Roman a renuțat la pasiunea lui pentru fotbal și s-a dedicat școlii, însă, ieri seară, i-au fost alături colegii din echipa în care a jucat opt ani și antrenorul său.

Ecaterina Simion, o învățătoare care practică această meserie de 28 de ani din pasiune, și-a trăit visul de a fi actriță, însă nu singură! Alături de ea au fost Carmen Tănase și Elvira Deatcu. Generații întregi pe care le-a învățat i-au fost alături în platou și i-au transmis mesaje de încurajare, care au emoționat-o până la lacrimi: „Pentru mine este cea mai mare fericire să mă întâlnesc cu ei, să vorbesc cu ei. Asta îmi doresc și acum de la generațiile acestea!”.

În doar o oră de repetiții, Ecaterina, Carmen Tănase și Elvira Deatcu au pus în scenă un moment extraordinar, pe o piesă legendară, Ani de liceu, care a adus în platou o explozie de energie și bună dispoziție.

Andrada Buldum, o fată de numai 14 ani cu care viața nu a fost deloc darnică, este determinată să devină campioană olimpică la kaiac-canoe: „Sunt un copil ca orice alt copil. Nu am tot ce îmi doresc, dar mă mulțumesc cu ceea ce am!”.

Ecaterina Simion CLIPA DE FERICIRE

Ecaterina Simion
CLIPA DE FERICIRE

Andrada este un exemplu de luptătoare, care și-a trăit Clipa de fericire ieri seară când a întâlnit-o pe Elisabeta Lipă, modelul ei în viață. Pe lângă întâlnirea cu Elisabeta, ea a primit și echipamentul de care are nevoie la început de drum către campionatul olimpic.

Momentul Andradei a fost unul de dublă bucurie. Elisabeta Lipă a trăit și ea Clipa de fericire, când în platoul emisiunii a pășit antrenoarea care i-a deschis drumul spre câștigarea campionatului olimpic, Ileana Pavel: „La orice m-aș fi așteptat, dar să o văd pe Ileana în platou… E o surpriză foarte mare pentru mine!”.

Monica Oprea este un exemplu de recunoștință pentru a doua șansă la viață, care i-a fost oferită de părinții lui Robert, un băiețel de 7 ani, devenit înger donator ce a salvat trei vieți prin gestul de altruism extraordinar făcut de părinții lui.

Andrada Buldum CLIPA DE FERICIRE

Andrada Buldum
CLIPA DE FERICIRE

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

Cea mai mare dorință a Monicăi, dar și a Mihaelei, mama lui Robert, a fost de a se cunoște. Monica își dorea să le mulțumească personal pentru a doua șansă primită, iar Mihaela să mai strângă încă o dată în brațe o parte din copilul ei: „Chiar dacă ce am putut să donăm există într-un corp străin, celulele alea sunt ale lui personale!”, a spus Mihaela.

Întâlnirea emoționantă dintre cele două mame a fost una plină de blândețe și lacrimi: „Sincer, în ochii tăi e așa o sclipire de copil!”, i-a spus Mihaela, mama lui Robert, Monicăi. În platoul emisiunii au venit toți cei trei care au primit viață de la Robert și s-au cunoscut pentru prima dată. Împreună au urmărit mesajul de la Mihaela și au aflat vestea minunată că este însărcinată pentru a doua oară. Un miracol care i-a răsplătit bunătatea izvorâtă dintr-o durere sfâșietoare.

Clipa de fericire își propune să aducă în prim plan valoarea adusă de fericirea adevărată, emoția aceea atât de intensă, încât este molipsitoare și reușește să treacă de bariera televizorului, până la cei de acasă!

Amalia Enache - Clipa de fericire

Amalia Enache – Clipa de fericire

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Vizită surpriză pe platoul ”Chefi la cuțite” pentru Florin Dumitrescu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În timpul fimărilor etapei de Bootcamp, din cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, Florin Dumitrescu a primit o vizită surpriză în locația de la Palatul Mogoșoaia. Cristina, soția sa, a venit însoțită de mama sa și cele două fetițe, Ava și Mia, pentru a-l susține și a-l încuraja în alegerea viitoarei sale echipe.

Exigent în fața concurenților, dar înduioșat de entuziasmul fetițelor de a se afla la filmări, chef Dumitrescu le-a făcut un tur amănunțit al platoului. Ava și Mia au dansat alături de chef Scărlătescu și au petrecut câteva minute bune cu Gina Pistol, fascinate de ținuta frumoasei prezentatoare. Micuțele nu sunt străine de programul intens al show-ului culinar, dar nici de sesiunile de gătit, pentru că în familia Dumitrescu, masa se pregătește împreună. Deocamdată, curiozitatea de a combina ingredientele în rețete sănătoase, sau de a fi ajutorul părinților în bucătărie la spălatul fructelor și al legumelor, transformă totul într-o joacă pe cinste pentru cele mici: Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă.”, a declarat acesta.

Nu este prima dată când comorile chef-ului își fac apariția pe platou, căci în trecut au reușit să îl surprindă și de ziua sa de naștere. Mai mult decât atât, Cristina Dumitrescu este alături de Florin la fiecare finală, pentru a-i purta noroc. Cu două sezoane ”Chefi la cuțite” în palmares, o serie de proiecte personale de succes și o agendă care abundă în evenimente și deplasări prin țară, tatăl-bucătar admite că pentru el familia este cel mai prețios refugiu: ”Timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puțin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri și alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite, a spus, mândru, Florin Dumitrescu.

Cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Connect-R dansează, după o pauză de nouă ani, Romică Țociu se sperie de mișcările lui Salman Khan

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Dansul este posibil să le facă oareșce probleme lui Connect-R și Romică Țociu, diseară, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Lui Connect-R, care îl va imita pe Jason Derulo, îi este teamă că nu va reuși să respecte mișcările pe care i le-a predat coregrafa show-ului, Furnica, și asta din cauză că nu a mai dansat pe scenă din anul 2009.

La rândul său, Romică se sperie de viteza de mișcare pe care o are Salman Khan, megastarul bollywoodian pe care va trebui să-l imite. “După dansul ăsta, o să iau două bilete la Techirghiol, pentru durerile de șale”, spune el.

Cum vor reuși Connect-R și Romică Țociu să se descurce pe scenă, pe partea de coregrafie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, față în față cu jurații ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Prieteni foarte buni și colegi pe platourile de filmare, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu iau cu asalt bucătăria Chefi la cuțite în cel de-al șaselea sezon, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Mai mereu puși pe șotii, cei doi își vor face apariția în fața celor trei maeștri ai bucătăriei plini de făină, însă ce părere vor avea chefii despre această rețetă plină de ”umor” rămâne de văzut.

Atât Liviu, cât și Andrei, recunosc că nu stăpânesc foarte bine arta gătitului, însă speră ca și în acest domeniu să se completeze la fel de bine ca pe platourile de filmare. Fără un plan bine stabilit în ceea ce privește rețeta, dar cu multe așteptări, cei doi își propun să lucreze ca într-o bucătărie profesionistă, acolo unde există un head chef, dar și un sous chef. Așadar, unul dintre ei va da indicațiile, în timp ce celălalt se va încumeta să le transforme într-un preparat demn de pus pe bandă, special dedicat chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

”Eu nu vreau să gătesc ceea ce știu. Nici nu știm ce gătim. Ne vom pune ceva în gând, gândul o să ne dea un scurtcircuit și atunci vom pune în tigaie sau în cuptor mâncarea. O gătim la foc mărunt și așa va ieși un preparat extraordinar de bun. Chefii vor spune wow!”, a mărturisit Liviu Vârciu încrezător înainte de a ajunge la bancul de lucru.

Andrei Ștefănescu nu își pune la fel de multe speranțe în această jurizare ca bunul său prieten, fiind convins că preparatul lor îi va trece pe cei trei chefi printr-o degustare ”la cuțite”: Era să mor când am realizat că trebuie să venim la ”Chefi la cuțite” să gătim. Apoi mi-am dat seama…de ce să mor eu, când pot să-i omor pe chefi?! Așa că i-am zis lui Liviu…ne îmbrăcăm frumos, mergem în platou, gătim și îi omorâm pe chefi la propriu. Nu știu dacă se vor risca și vor gusta din preparatul nostru, dar am vrut să scăpăm de concurență și să îi distrugem!”, spune Andrei cu zâmbetul pe buze.

Cum s-au descurcat Liviu și Andrei la Chefi la cuțite, de ce au caracterizat venirea lor în emisiune drept ”o nebunie”, dar și ce vor avea chefii de spus despre preparatul lor misterios, telespectatorii Antena 1 vor afla într-un nou sezon al show-ului culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending