Connect with us

Emisiuni

Follow Up. Eugenia a părăsit ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” de la Antena 1

Published

on

Cel de-al doilea service la ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost coordonat de chef Scărlătescu, iar cele două echipe au trecut încă o dată prin focuri. Faptul că nici de data aceasta nu au reuțit să se coordoneze le-a adus concurenților o ploaie de vorbe grele din partea chef-ilor, iar momentul jurizării a scos la iveală nemulțumirile fiecărui concurent legate de colegii de echipă.

Multe nominalizări au primit marți seară la ”Hells Kitchen” Rebeca și Angela, în timp ce băieții au fost nemulțumiți de atitudinea atotștiutoare a lui Tudor. Chefii au fost însă cei care au decis cine se prezintă în fața lor pentru a fi eliminați din competiție. Rebeca, Angela, Tudor și Florin au avut parte de emoții la cote maxime în timpul jurizării, pentru că au fost nominalizați pentru eliminare. Surpriza a venit însă din partea celor trei jurați, care decid să îi trimită la locurile lor și să o elimine pe Eugenia.   [sam id=”14″ codes=”true”]

Tensiuni in bucatarie!

Este clar că viața de bucătar nu este una deloc ușoară. Iar lucrul acesta s-a văzut și marți seară la ”Hells Kitchen”.

Cele două echipe au fost atât de tensionate, încât nu au reușit să se mobilizeze și să ducă la bun sfârșit service-ul pentru cuplurile de îndrăgostiți sosite la masă. În plus, au apărut și primele conflicte între concurenți, care au avut de îndurat exigența lui chef Scărlătescu.

Fetele și băieții s-au certat constant și nu și-au asumat vina pentru preparatele nereușite, în timp ce musafirii nu au primit nimic de mâncare. Service-ul s-a încheiat astfel rapid, chef Scărlătescu le-a cerut iertare invitaților și le-a promis un desert din partea casei, cele două echipe fiind trimise în cameră pentru a stabili nominalizările.

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau