Connect with us

Emisiuni

FOLLOW UP & FOTO: Cine sunt primii opt concurenţi care merg mai departe la VOCEA ROMÂNIEI

Avatar

Published

on

VOCEA ROMANIEI: Aseară a început un nou sezon din spectacolul suprem al vocilor, iar prima ediție a fost magnifică. Sezonul șase a debutat în forță cu un moment impresionant pregătit pentru telespectatori de Tudor, Loredana, Smiley și Moga.

Cei patru antrenori au cântat împreună melodia It’s a kind of magic prin care au transmis foarte multă putere, dar și emoție. Pentru a reprezenta cât mai bine magia sezonului care a debutat ieri seară, momentul antrenorilor a fost susținut de proiecții 3D, un concept revoluționar folosit în premieră în televiziunea din România.

Primii opt concurenți au fost aleși, antrenorii au fost foarte vocali, au luptat cu toate armele pentru vocile care au făcut scena să vibreze, au făcut promisiuni și au asigurat un show de neuitat.

 

Teodora Buciu a început furtunos seara la Vocea României. La doar 17 ani, concurenta i-a cucerit pe toți cu interpretarea impecabilă a piesei Purple rain și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune, dar și să-i lase pe antrenori fără cuvinte. ”Cred că toți te vrem în echipele noastre îngrozitor de mult, dar eu merg cu adevărul. Asta este. Ești o voce absolut extraordinară. Te vreau foarte mult în echipa mea.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia Teodora a decis să meargă.

Teodora Buciu

Teodora Buciu

 

Spectacolul a continuat cu reprezentația Mirunei Ionescu. Cu un look deosebit și un timbru vocal plin de forță și sensibilitate, concurenta i-a impresionat pe Loredana și Tudor cu interpretarea piesei Who knew. ”Nu cred că aici trebuie să demonstrezi totul. Care ar mai fi rolul nostru? Important e că tu ai combustie, ai combustibil, ai timbru. Eu am nevoie de un asemenea concurent în echipa mea”, i-a spus Tudor. La final, Miruna a decis să meargă în echipa lui Tudor.

Miruna Ionescu

Miruna Ionescu

 

Corina Cuniuc a urcat pe scenă încrezătoare în calitățile ei vocale, dar și fizice. A cântat fără greșeală melodia Feeling good, iar vocea ei vibrantă și caldă i-a determinat pe antrenori să înceapă lupta pentru ea. Dialogurile dintre ei au fost savuroase, însă decizia concurentei s-a lăsat așteptată. În cele din urmă i s-a alăturat lui Marius Moga, care a spus: ”Eu privesc momentul de muzică pentru care m-am întors. Ăla era scopul meu la Vocea României.”.

Corina Cuniuc

Corina Cuniuc

 

Chiar dacă era răgușită, Alina Mocanu a venit la audițiile pe nevăzute, a interpretat melodia Masterpiece și a reușit să o impresioneze pe Loredana, care a întors scaunul pentru ea, fiind încântată de alegerea făcută. ”Apreciez că ai dus la capăt cântecul, ținând cont de condiția vocală de astăzi. Nu-i nicio problemă, pentru că noi avem un tratament extraordinar pentru asemenea situații. Sunt foarte fericită că ești în echipa mea, ești o prezență încântătoare!”, a spus Lori.

Alina Mocanu

 

Misterul nu putea lipsi din prima ediție Vocea României, iar aseară a fost adus de Ionuț Trif, care a cântat din spatele cortinei melodia Supergirl. Timbrul lui grav i-a impresionat pe Smiley, Lori și Moga. Cei trei au întors scaunele pentru el și au început lupta. ”Ionuț, nu mai ești barman, ești la Vocea României!”, i-a spus Loredana, însă concurentul a ales să se alăture echipei Moga. ”Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus Marius și a mers pe scenă pentru a-i mulțumi pentru alegerea făcută.

Ionut Trif

Ionut Trif

 

Rucsandra Iliescu a făcut parte din trupa Blaxy girls, iar acum a venit la Vocea României pentru a demonstra că are calități vocale de excepție, dar și pentru a se relansa în muzică. A cântat melodia Bang bang și a convins-o pe Loredana să se întoarcă pentru a o lua în echipa ei. Dar asta nu a fost tot, concurenta și-a dorit să arate că are un timbru vocal deosebit, așa că a cântat și o melodie care aparține fostei sale trupe. ”Nu te-am văzut decât pe ultima notă, atât. Ai o voce extraordinară”, i-a spus Lori.

Rucsandra Iliescu

Rucsandra Iliescu

 

Ramona Nerra a fost plină de energie, a cântat incredibil piesa Should have been us, a reușit să impresioneze atât cu vocea ei, cât și cu apariția și a întors trei scaune. Smiley, Loredana și Moga au început imediat lupta, însă Smiley s-a ridicat de pe scaun, a mers pe scenă și a apelat la toate armele: ”Ramona, uită-te la mine! Eu m-am întors primul! Am reușit să-mi dau seama rapid cam ce zace în tine. M-am pregătit mult pentru momentul ăsta. Ramona, de la primele note m-am îndrăgostit de vocea ta! Vrei să fii… în echipa mea?”. Concurenta l-a ținut puțin în suspans pe antrenor, însă decizia ei a fost DA și este prima concurentă din echipa Smiley.

Ramona Nerra

Ramona Nerra

 

Adrian Corlaciu a închis în forță prima ediție Vocea României. Concurentul a cântat melodia Born to be wild și a demonstrat că atitudinea și muzica rock nu îi sunt deloc străine. S-a dezlănțuit pe scenă și i-a convins pe Tudor, Smiley și Moga să se întoarcă. ”Am rupt butonul pentru tine. Eu atât am putut să fac. Rock-ul nu trădează niciodată.”, i-a spus Tudor. Adrian a ascultat toate părerile antrenorilor, iar la final a decis că are foarte multe lucruri în comun cu Tudor și că va merge în echipa lui.

Adrian Corlaciu

Adrian Corlaciu

 

După prima ediție a sezonului șase Vocea României situația pe echipe se prezintă astfel: Tudor a început spectaculos cu trei voci, Lori și Moga au debutat în forță cu câte două voci, iar Smiley a început timid, cu o voce.

Audițiile pe nevăzute continuă mâine, de la 20:30, iar telespectatorii se vor bucura de încă o seară extraordinară plină de emoție, suspans, reacții surprinzătoare și voci memorabile. Printre melodiile pe care le vom asculta mâine seară se află Apa, interpretată în variantă reggae, That man, dar și o piesă sensibilă care îi va emoționa pe antrenori, Get here. Lupta pentru cei mai buni concurenți va atinge un nou nivel în cea de-a doua ediție, iar distracția va fi garantată de gazda emisiunii, Pavel Bartoș!

 

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

 

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

Emisiuni

PRO TV, noul show din Romania si-a gasit dedectivii! Cine sunt acestia?

Avatar

Published

on

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi care vor încerca să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, la Masked Singer România.

 

În această primăvară, 12 celebrități intră în cel mai spectaculos show de televiziune din lume: Masked Singer România. Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, indentitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

 

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online și singura personalitate digitală care a transformat marca personală în business-uri de retail și lifestyle online și offline. Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. Despre show-ul Masked Singer România, Morodan spune că este ceva ce nu s-a mai văzut: ”E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”.

 

INNA, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, cu peste 5.7 milioane de fani pe Youtube, hit-uri care au cucerit topurile radio și TV și colaborări cu artiști de top precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel, intră în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a descoperi celebritățile din măști. ”Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie”, a spus aceasta.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, el va încerca să afle cine se ascunde în măști și prin prisma informațiilor pe care le deține despre toate vedetele. ”Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de <<detectiv>> și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”, a spus Codin Maticiuc.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, iar de-a lungul anilor a descoperit o mulțime de voci incredibile la Vocea României. Artist complex, Horia este printre puținii cântăreți din România care oferă show-uri în care muzica se îmbină cu dansul și actoria. ”Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. 🙂 Agahta Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România”, a spus Horia Brenciu despre implicarea în show-ul Masked Singer România.

Masked Singer România  – În curând, la PRO TV!

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Împart același studio de știri, dar diseară vor fi adversare! Andreea Marinescu și Ramona Păun se luptă Pe Bune?!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fetele care ne aduc cele mai relevante știri ale zilei se vor întrece diseară în răspunsuri Pe Bune?!. Mihai Bobonete a pregătit un set nebun de întrebări pentru Andreea Marinescu, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, și Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive. Cele două vor încerca să obțină cât mai mulți bani pentru susținătorii lor. 

 

De data aceasta, Costi Diță va paria pe Ramona, în timp ce Cosmin Natanticu va juca alături de Andreea, coechipieră alături de care, în trecut, a luat punctaj maxim. Cine va ști cele mai multe răspunsuri demente și va câștiga competiția Pe Bune?!, aflăm diseară, de la 22:30.

De pe panoul cu cele 12 întrebări, jucătorii vor alege și următoarele categorii: Probe de divorț, Vine iarna, La repezeală. Andreea și Costi află cum a reușit să scape Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din „Game of Thrones”, de o amendă pentru depășirea vitezei, iar Ramona și Costi vor fi surprinși să afle de ce se opunea Titu Maiorescu drepturilor politice pentru femei, în 1882.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show.

Luni, de la 22:30, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă pregătesc o nouă seară plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

ANTENA 1: Anghel Constantin este câștigătorul primei ediții iUmor

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Anghel Constantin a fost favoritul publicului în prima ediție a sezonului cu numărul opt iUmor și este primul concurent care merge în finală. Constantin este tehnician la anvelope de utilaje industriale, iar în timpul liber  este luptător MMA, jiu jitsu, grappling, dar și decorează torturi. Concurentul a câștigat medalia de bronz la campionatul european de grappling, iar la campionatul național al Angliei a fost medaliat cu argint. A venit la iUmor cu o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt.

A obținut cele trei Like-uri și l-a impresionat până și pe Cheloo: “Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0