Connect with us

Emisiuni

FOLLOW UP VOCEA ROMANIEI- Marius Moga își ia revanșa, iar concurenții dau tot ce au mai bun pe scenă

Redactia Radar de Media

Published

on

Seara a fost deschisă de Ilinca Băcilă și Angela Vescu, din echipa Loredanei, care au interpretat piesa Counting Stars. Chiar dacă pe Angela o durea foarte tare gâtul, aceasta a reușit să treacă cu brio de piesă, însă Loredana a ales să meargă mai departe cu Ilinca.

Startul emisiunii a fost marcat de bunăvoința lui Pavel Bartoș, care i-a oferit șansa lui Marius să își ia revanșa pentru ediția trecută, imitându-i rând pe rând pe Smiley, Loredana și Tudor Chirilă. Cei trei antrenori nu au fost mulțumiți de prestația lui Moga, fiecare dintre ei oferindu-i sfaturi despre cum ar fi putut să se descurce mai bine. 

Alin Gheorghisa & Emilia Musala

A doua confruntare a fost între Marina Velle și Alina Dogaru, din echipa lui Marius. Cele două au acaparat scena cu piesa Thriller. Antrenorii nu au fost impresionați de alegerea piesei, considerând că nu le-au fost scose în evidență vocile. Cu toate acestea, Marius a fost foarte mândru de cum au cântat și a ales să meargă mai departe cu Alina.

Primul duet din echipa lui Tudor le-a avut protagoniste pe Elena Javelea și Petra Acker care au vrăjit antrenorii prin interpretare și improvizație cu piesa I Put A Spell On You. Moga a încercat să îl ajute pe Tudor în luarea deciziei: “Dacă ar fi să aleg eu, aș alege să ia decizia Tudor”, iar Chirilă a decis să meargă mai departe cu Petra.

Un nou moment rock a fost pus în scenă de echipa Smiley, de această dată Gelu Graur și Cosmin Dragomir au ispitit antrenorii și telespectatorii cu Tainted Love. Pavel a fost cel care a rezumat foarte bine acest moment: “Deși au început cocoși, fiecare în felul lui, au terminat frați”. Până la luarea deciziei elevul Tudor Chirilă s-a luat în gură cu directorul de școală Marius Moga, care l-a “complimentat” pe Smiley pentru că a reușit să arate asemănările dintre cei doi concurenți. După un vox box, cum a spus Loredana, Smiley a ales să meargă mai departe cu Gelu.

Un duet masculin, sensibil și puternic a fost pus în scenă de concurenții Loredanei, Valentin Uzun și Botond Suranyi, cu piesa Love Is Blindness. Pașii de dans ai lui Valentin l-au făcut pe Pavel să exclame: “Mamă, este cal pur sânge!”. Loredana a avut de luat cea mai grea decizie de până acum, deoarece cei doi erau foarte diferiți, însă l-a ales pe Valentin.

Confruntarea dintre Alexandra Bărăceanu și Anda Dimitriu din echipa Moga, pe piesa Rehab, l-a făcut pe antrenorul lor să declare: “Sunt cel mai trist la duelul ăsta!”. Momentul celor două concurente i-a adus antrenorului numai cuvinte de laudă. Între street și classy, Marius a ales să meargă mai departe cu varianta street reprezentată de Anda Dimitriu.

Confruntarea din echipa lui Smiley dintre Alina Anușca și Ana Maria Georgescu a adus în ring piesa Unwritten, transformând-o în cel mai surprinzător moment al serii. Alina s-a remarcat printr-o atitudine pozitivă și energică. Antrenorii au simțit diferența de intrepretare între cele două și au avut de obiectat faptul că nu au cântat împreună și nu au comunicat. Tudor Chirilă a uimit prin sinceritatea sa: “Nu sunt un fan al acestui moment și nici al acestei piese și cu asta am terminat!”. Decizia lui Smiley de a merge mai departe cu Alina s-a bazat pe deschiderea și determinarea acesteia de a învăța lucruri noi.

Anusca Alina & Ana Maria Georgescu

Vocea României a continuat cu Ligia Hojda și Anca Petcu, cele două pășind în scenă cu piesa Because Of You. Acest duet a adus susținători celebrii de partea Ancăi – Stella Anița și Andrei Chermeleu, concurenți ai ediției precedente.

Confruntarea lor a adus un moment plin de emoție în ringul de la Vocea României, iar Tudor a ales să meargă mai departe cu Ligia. Supriza a venit din partea lui Smiley, care a luat-o pe Anca la el în echipă datorită timbrului deosebit pe care aceasta îl are. Chiar Marius Moga a spus: “Timbru ca al Ancuței nu am auzit în sezonul patru de Vocea!”. Astfel, dacă în ediția trecută Tudor a salvat un concurent din echipa lui Smiley, de această dată Smiley a decis să salveze un concurent din echipa lui Tudor.

Andrei Cheteleș și Tatiana Heghea, din echipa Loredana, s-au confruntat pe piesa Don’t Stop Me Now. Personajul lui Andrei a creat un moment deosebit, mimica lui ajutând versurile să prindă contur spre deliciul antrenorilor și al telespectatorilor. Tudor a fost impresionat și amuzat: “A jucat tot ăsta!”. Smiley a fost foarte amuzat de prestație și i-a spus Loredanei: “Nu știu cum ai reușit să faci combinația asta! Cu o femeie care arată în halul ăsta și cu un bărbat, oricare ar fi fost, m-aș fi uitat numai la ea, dar m-am uitat numai la el!”. De aici a mai fost doar un mic pas până a pornit discuția despre ciucaleți, iar cei trei antrenori au înconjurat-o pe Lori pentru a o ajuta să ia cea mai bună decizie. Glumele nu s-au oprit, însă Loredana a decis să continue concursul cu Andrei.

Valentin Uzun & Botond Suranyi

Un alt duet care a fost o surpriză chiar și pentru antrenor a fost cel dintre Emilia Mușală și Alin Gheorghișan, care au cântat piesa Let’s Get It On. Acesta a fost momentul care i-a deschis apetitul lui Marius pentru glume: “Aveți voci puternice, dar cântați-ne o melodie!”. Comparațiile cu animale și demonstrația lui Moga despre cum a sunat piesa au creat un moment de maxim amuzament. Prestația lor s-a transformat în momentul antrenorilor și umorul a luat locul liniei melodice. Într-un final, Smiley a ales să meargă mai departe cu Alin Gheorghișan.

Cea de-a doua ediție de confruntări a fost presărată cu umor, antrenorii fiind la înălțime. Vinerea viitoare telespectatorii vor fi martorii ultimei ediții de confruntări și vor vedea care sunt cei mai buni concurenți care vor ajunge în galele Live.

În etapa confruntărilor, românii pot vedea în timp real la TV rezultatele votului din aplicația “Fii Antrenor”, care a strâns deja peste 140.000 de descărcări. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații prin intermediul aplicației “Fii Antrenor” disponibilă în AppStore și Google Plus.
Edițiile Vocea României pot fi revăzute oricând pe voyo.ro.
Foto Credit: PRO TV

Comentarii

Emisiuni

Care sunt Finalistii Romanii au Talent 2020

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Finala sezonului 10 Românii Au Talent vine o premieră. Pentru prima dată în istoria show-ului toți concurenții care au primit Golden Buzz se vor lupta pentru marele premiu. Bătălia decisivă va avea loc pe data de 29 mai 2020, atunci când va fi desemnat și marele câștigător al sezonului 10.

„Nu ne-am văzut de prea mult timp! O mare bucurie să mă văd cu @pavelbartoș în sfârșit! Pregătim finala @romaniiautalent pentru vinerea viitoare”, a scris Smiley pe contul lui de Facebook.

În lupta pentru marele premiu de la Românii Au Talent, au mai rămas doar 10 concurenți, care vor trebui să dea tot ceea ce au mai bun pentru ai convige pe telespectatori că merită să câștige. Aceștia sunt: Erno Varga, care a primit Golden Buzz de la Andi, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Pălăniță, Daria Călugăru, Mihai Țigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT și Siena Vușcan. Aceștia sunt concurenții care ne vor încânta în marea finală și dintre care unul va pleca acasă cu marele premiu.

Comentarii

Continue Reading

Analize

A început votarea pentru premiul de originalitate la Românii au talent! Show-ul, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Concurenții care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat aseară în lupta pentru premiul de originalitate! Telespectatorii s-au putut bucura de un spectacol pe cinste în care și-au făcut loc acrobațiile, contorsionismul, dansul, poezia și muzica.

 

De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 31.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 17.1% share.

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Cei 22 concurenți care luptă pentru premiul de originalitate sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc pentru cei 10 concurenți care au obținut golden buzz în acest sezon. Ei se vor înfrunta în finală pentru marele premiu al sezonului 10 Românii au talent. 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

„Cash Taxi”, un nou sezon, la Kanal D, din 6 iunie!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Catalin Cazacu este pregatit sa ofere premii calatorilor isteti care aleg sa faca o calatorie memorabila alaturi de simpaticul prezentator.

 

„Cash Taxi”, quiz show-ul prezentat de Catalin Cazacu, revine cu un nou sezon la Kanal D, incepand din 6 iunie, de la ora 22:00.  In acest show foarte antrenant, plin de umor, concurentii se vor  bucura in continuare de premii si surprize de tot felul, in timpul unei calatorii cu taxiul condus chiar de Catalin Cazacu, cel mai indragit si generos „taximetrist”.

Trecatori obisnuiti devin pasageri-concurenti odata ce accepta provocarea lansata de Cazacu de a-i duce la destinatie gratuit si de a-i „plati”, cu premii instant, daca raspund corect unor intrebari. Pe parcursul calatoriei, concurentii au parte de tot felul de suprize si sunt nevoiti sa devina creativi. Calatoria cu „Cash Taxi” devine de fiecare data una plina de neprevazut si momente memorabile, atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori.

 

 „Cred ca publicul se va bucura sa reintre in <circuit>  alaturi de de concurenti, din intimitatea casei; e chiar distractiv sa raspunzi la intrebarile fulger intr-un timp limitat, sa iti scotocesti in minte si sa ai tot felul de surprize J”, a spus Catalin Cazacu.

 

Emisiunea in care cuvintele de ordine sunt spontaneitatea si premiile a avut un succes urias in lumea intreaga, a fost difuzata in peste 50 de teritorii si a primit zeci de distinctii importante, dintre care patru trofee Daytime Entertainment Emmy.

Nu pierdeti, incepand din 6 iunie, in fiecare sambata, de la ora 22:00,  la Kanal D, un nou sezon „Cash Taxi”, show-ul care iti stimuleaza istetimea, dar si spontaneitatea.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0