Connect with us

ALL MEDIA

Folosite pe post de lămpi, sticlele de Carlsberg au luminat House of Denmark

Avatar

Published

on

De Ziua Europei, GolinHarris și Ambasada Regatului Danemarca în România au adus o bucățică din cultura și spațiul țării nordice la București, în cadrul unei activări dezvoltate sub conceptul creativ House of Denmark.

Astfel, pe 9 mai, călătorii care au tranzitat stația de metrou Piața Unirii 1 au avut oportunitatea de a trece printr-un spațiu inedit, un colț verde și sustenabil, acestea fiind principalele valori ale țării nordice promovate.

Mobilierul danez a fost realizat cu ajutorul BO Concept, VELUX a prezentat soluții ecologice pentru mansarde, iar plantele și florile au fost întreținute prin pompele alimentate cu apă Grundfos. Mai mult, călătorii au avut posibilitatea de a proba și de a câștiga pantofi ECCO, iar SAS a oferit prețuri speciale pentru călători în ținuturile nordice.

Sticlele de Carlsberg au avut, de data aceasta, o utilitate practică, fiind transformate în lămpi și instalații artistice. De asemenea, cei mici au avut parte de multe surprize pregătite de ISS – 3D România şi au fost provocaţi să construiască o casă ecologică din cărămizi LEGO®.

„Pregătirea acestei activări a fost o adevărată desfășurare de forțe, fiind implicate 14 companii partenere. Însă am fost bucuroși să vedem că spiritul danez, caracterizat prin optimism și seriozitate, s-a reflectat în colaborarea noastră cu toate părțile implicate și am reușit, împreună, să aducem o bucată din Danemarca în stația de metrou Piața Unirii 1”, a declarat Alina Popa, Head of Consumer Division, GolinHarris.

Echipa GolinHarris care a organizat evenimentul din 9 mai a fost alcătuită din Alina Popa (Head of Consumer Division), Oana Popescu (Senior Events Associate), Diana Bucuroiu (Community Manager) și Ioana Țoni (Media Associate).

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending