Folosite pe post de lămpi, sticlele de Carlsberg au luminat House of Denmark

0
726

De Ziua Europei, GolinHarris și Ambasada Regatului Danemarca în România au adus o bucățică din cultura și spațiul țării nordice la București, în cadrul unei activări dezvoltate sub conceptul creativ House of Denmark.

Astfel, pe 9 mai, călătorii care au tranzitat stația de metrou Piața Unirii 1 au avut oportunitatea de a trece printr-un spațiu inedit, un colț verde și sustenabil, acestea fiind principalele valori ale țării nordice promovate.

Mobilierul danez a fost realizat cu ajutorul BO Concept, VELUX a prezentat soluții ecologice pentru mansarde, iar plantele și florile au fost întreținute prin pompele alimentate cu apă Grundfos. Mai mult, călătorii au avut posibilitatea de a proba și de a câștiga pantofi ECCO, iar SAS a oferit prețuri speciale pentru călători în ținuturile nordice.

Sticlele de Carlsberg au avut, de data aceasta, o utilitate practică, fiind transformate în lămpi și instalații artistice. De asemenea, cei mici au avut parte de multe surprize pregătite de ISS – 3D România şi au fost provocaţi să construiască o casă ecologică din cărămizi LEGO®.

„Pregătirea acestei activări a fost o adevărată desfășurare de forțe, fiind implicate 14 companii partenere. Însă am fost bucuroși să vedem că spiritul danez, caracterizat prin optimism și seriozitate, s-a reflectat în colaborarea noastră cu toate părțile implicate și am reușit, împreună, să aducem o bucată din Danemarca în stația de metrou Piața Unirii 1”, a declarat Alina Popa, Head of Consumer Division, GolinHarris.

Echipa GolinHarris care a organizat evenimentul din 9 mai a fost alcătuită din Alina Popa (Head of Consumer Division), Oana Popescu (Senior Events Associate), Diana Bucuroiu (Community Manager) și Ioana Țoni (Media Associate).

Comentarii