Connect with us

Spectacole

Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United, cel mai mare eveniment de educatie alimentara la nivel mondial, în premieră, în România

Published

on

Reclame

Sambata, 20 Mai 2017 la orele 12.00, va avea loc la Gradina Vlahiia din Snagov, evenimentul Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United, cel mai mare eveniment de educatie alimentara la nivel mondial, dedicat copiilor si parintilor.

 

Fundatia Jamie Oliver’s Food Foundation a fondat in anul 2012 Food Revolutions Ambassadors Program, cu viziunea de a galvaniza o deja existenta comunitate de iubitori ai gurmanderiilor si hranei sanatoase, intr-o miscare cu un scop. Principalul scop al programului  este acela de a construi o miscare a carei voce colectiva sa devina puternica si sa poata aduce schimbari pozitive pentru a reduce impactul bolilor legate de alimentatie pentru generatiile actuale si cele ce vor sa vina.

 

Programele noastre la nivel mondial includ Kitchen Garden Project, Ministry of Food si Fifteen Apprentice Programme.  Prin toate aceste programe si prin campaniile noastre la nivel mondial, influentam si dorim sa influentam factorii decizionali din tarile noastre incepand cu mediul privat si pana la institutiile publice privind aspecte cheie, cum ar fi problema obezitatii care si in Romania ne arata cifre ingrijoratoare. Cu alte cuvinte, ne-am propus sa revolutionam modul in care oamenii se hranesc si isi hranesc familiile!

In fiecare an cu ocazia Food Revolutions Day, celebram succesul si comunicam ceea ce ar trebui schimbat in alimentatie,  cerand ajutor companiilor private si institutiilor de stat pentru ca noi sa putem duce educatia alimentara si sanatatea publica, catre schimbare.

 

Ambasadori din intreaga lume, incepand din Europa si pana in indepartata Australia, suntem activi si implicati in campaniile mentionate, ducand revolutia in casele noastre, in scoli si gradinite, comunitati si locurile noastre de munca cu succes, fiind sustinuti de catre birourile centrale din Londra a carei linie de activitate o urmam, adaptand programele in functie de teritoriile noastre.

Anul acesta dorim sa tragem un semnal de alarma privind marketing-ul inapropriat indreptat catre copiii nostri, sub forma unor strategii de atragere a micutilor inspre produse total inadecvate acestora. Un alt semnal de alarma este indreptat catre diabetul infantil care si in Romania are cifre ingrijoratoare.

Tema evenimentului nostru este #hellobreakfast si #nojunkfood si este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.

 

In cadrul evenimentului vor fi sesiuni de gastronomie dedicate parintilor, sustinute de catre invitatii nostri speciali, sesiune privind importanta consumului de apa sustinuta de catre Borsec si Aquatique, sesiune de igiena sustinuta de Misavan si multe surprize.

Haideti sa punem Romania pe harta alimentatiei corecte si a bunelor practici in alimentatie!

 

Pentru inscrierierea micutilor, va rugam trimiteti un e-mail la adresa: gabriella@artagustului.ro cu nume, prenume, varsta si datele parintilor si/sau insotitorilor. Participarea micutilor la eveniment este gratuita!

Atentie: locuri limitate!

 

Acest eveniment este organizat de catre Gabriella Pascaru Bisi & Arta Gustului – Ambasador Food Revolution Romania – o campanie initiata de Jamie Oliver, blogger culinar gourmet si specialist in comunicare.

+40 721 640 384

 

Advertisement

 

Echipa noastra:

Ambasadori – Gabriella Pascaru Bisi & Dana Claudia Szocs

Voluntari: Andrei Nourescu – jurnalist sportiv, Maria Andrei – jurnalist maria-andrei.ro, Smaranda Vornicu-Shalit – blogger culinar & jurnalist, Chef Constantin Turculet, Dorin Huntai – fondator Radar de Media si Retete de Sanatate, Alice Ciobanu – blogger culinar&jurnalist Iasi , Vicky Pirsan – blogger culinar, Iuliana Pana – blogger culinar, Gabriel Cilinca – agent Politia Capitalei, fost sportiv de performanta si concurent Master Chef, Gabriel Kiss – bancher si pasionat de gastronomie, Nicolae Cosniceru – fine art photographer, Alex Bisi – Art Director & fotograf, Flori Cilinca

 

Multumim pe aceasta cale sponsorilor, partenerilor, partenerilor media si echipei de voluntari, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil si le uram succes tuturor Ambasadorilor din Romania, in organizarea evenimentelor ce se vor desfasura in 10 orase din tara!

Sponsori: Borsec, Aquatique, Green Sugar, Meggle Romania

Parteneri: Gradina Vlahiia, Microgreens, Programul ‚’Paine si Maine’’ World Vision Romania, Topoloveni si Topoloveana, Whirlpool Romania, Apilife, Hochland, Bioloi, Misavan, Green Color, Fresh-Fruits Distribution, Alex Bisi Photography

Parteneri Media: Eva.ro, Revista Avantaje, Forbes, Radar de Media, Retete de Sanatate, Food Bloggers Conference.

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending