Formalitati si proceduri dupa mutare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Formalitati si proceduri dupa mutare

Published

on

Ai reusit, in sfarsit, sa muti toate bunurile in noua locuinta. Compania de transport mobila ti-a fost de mare ajutor. O mare realizare! Insa lucrurile nu se incheie inca aici. Urmeaza ultimul proces, cel al despachetarii si al aranjatului, fiecare lucru la locul sau.

Despacheteaza cu grija mobila, asambleaz-o cu rabdare si ai grija sa nu deteriorezi nimic. Dupa, in mobila iti vei putea aseza toate lucrurile – de la vesela, lenjerie, haine, obiecte de igiena personala ale tale si ale familiei.

Daca locuinta este noua, probabil te-ai ocupat deja de utilitatile indispensabile, precum gazul, curent si apa. Urmeaza cablul tv si internetul. Daca locuinta nu este noua si nu esti unicul proprietar, compania de transport mobila Bucuresti si transport mobila Ilfov recomanda ca primul pas sa fie citirea contoarelor de apa si curent. Dupa, sa refaci contractele pe noul proprietar. In cazul in care este vorba de o locuinta cu chirie, acest lucru nu mai este necesar.

Atentie, daca te-ai mutat cu animanul de companie, ideal este sa fie plasat intr-o alta camera, cu un cistron de mancare, apa si cateva jucarii, astfel incat sa poti despacheta in liniste lucrurile. Cel mai probabil este un proces ce nu se va termina intr-o singura zi.

Recomandam ca fiecare locuinta sa fie asigurata. Este foarte important sa existe o asigurare in cazul unor situatii neprevazute – atat pe locuinta cat si pe bunurile din ea. Atentie insa, asigurarea se reinnoieste anual.

Daca noua locuinta este una permanenta, probabil definitiva, cel mai probabil ai nevoie de schimbarea domiciliului in acte. Dupa despachetare, asamblare si o gura proaspata de aer la finalul mutarii, trebuie sa te ocupi si de acest aspect – drumuri la primarie, pasapoarte, permis etc.

In final, te vei putea bucura de noua locuinta, fara alt stres si buna dispozitie.

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending