Format nou pentru „Breaking Fake News” în sezonul 3 la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Format nou pentru „Breaking Fake News” în sezonul 3 la TVR 1

Published

on

Foto Credit: TVR

Pe lângă interviurile lui Marian Voicu, emisiunea include un buletin de ştiri „alternative”, realizat de Zaiafet și Geminschi, iar Tetelu va vorbi despre „adevăruri false sau frumoasele minciuni ale manipulării”. Toate noutăţile, din 6 octombrie, ora 23.00, la TVR 1.

Prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării revine cu un nou sezon la TVR 1. Emisiunea realizată şi prezentată de Marian Voicu se îmbogăţeşte cu noi rubrici şi îşi măreşte durata la 50 de minute. Breaking Fake News va putea fi văzută în fiecare miercuri, de la ora 23.00.

De-a lungul celui de-al treilea sezon Breaking Fake News, alături de interviurile lui Marian Voicu, în noul format vom regăsi un buletin de știri „alternative”, realizat de vloggerii Zaiafet și Geminschi, iar celebrul Tetelu va vorbi despre „adevăruri false sau frumoasele minciuni ale manipulării”. În fiecare ediţie, Horia Grușcă face revista presei fake, Gabriela Avram expune „Falsuri de colecție”, iar Tatiana Ţarfulea va demonta „Falsul săptămânii”. Echipa emisiunii îi mai include pe Andrei Coruț, director de imagine și pe editorul Cornel Tudorache.

În prima ediţie a noului sezon, emisiunea produsă de Marian Voicu ne aduce în atenţie un subiect de actualitate: Germania şi Uniunea Europeană în epoca post-Merkel.

Recentele alegeri pentru camera inferioară a parlamentului federal, Bundestagul, marchează o nouă eră pentru Germania, cea post-Merkel. După 16 ani în funcția de cancelar, Angela Merkel părăsește scena politică. Marian Voicu discută cu invitații săi despre moștenirea celui mai longeviv cancelar german, rezultatele alegerilor, posibilele scenarii de guvernare, precum și despre campania de știri false și dezinformare.

Martin Sieg – directorul Fundației Konrad Adenauer pentru România și Republica Moldova, Cristian Pîrvulescu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice a SNSPA și Raimar Wagner – șeful Biroului de Proiecte pentru România și Republica Moldova al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate sunt invitații cu care jurnalistul Marian Voicu va sta de vorbă în prima ediţie Breaking Fake News la TVR 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending